donderdag 21 juli 2016

Nieuwe food producten week 29 | 2016 |Het is weer tijd om wat nieuwe food producten in het zonnetje te zetten. Wat een prachtig weer is het momenteel hé? eindelijk zomer!

1. Dr. Oetker Pizzaburger Hot Dog


Ik heb al eens eerder de Dr. Oetker pizzaburgers geprobeerd en om eerlijk te zijn vielen deze bij mij enigszins in de smaak. Het was een bijzondere ervaring ondanks dat ik geen liefhebber ben van pizza vond ik de combinatie als broodje zeker een verbetering. Je merkt dat er veel vraag naar is aangezien ze steeds meer uitbreiden qua smaken en daar is de Hot Dog smaak dus ook bij gekomen.

De pizzaburger Hot Dog bevat heerlijke stukjes hot dog met een mosterdsaus en lekker veel kaas. Van binnen smeuïg als een pizza, van buiten krokant als een burger.

2. Optimel Griekse Stijl drink


Alweer een tijdje is Griekse Yoghurt een dingetje geworden om als ontbijt te eten. Ja ik ben inmiddels ook gezwicht ervoor met lekker vers fruit. Nu heeft Optimel daar een andere variant op bedacht namelijk de Optimel Griekse Stijl drink.

Optimel Griekse stijl drinkyoghurt is een heerlijke frisse & romige drinkyoghurt en is gemaakt op basis van originele Griekse culturen. Het is de eerste 0% vet Griekse stijl drinkyoghurt in Nederland. Het bevat 0% vet en er is geen suiker aan toegevoegd. Momenteel heb je de smaak: Vijg & Honig en Walnoot. Helaas zijn dat beide niet echt smaken waar ik gek op ben dus ik hoop binnenkort een wat neutralere smaak.

3. Campina kwark


Hoe leuk is het toch dat Campina steeds meer hun assortiment gaat uitbreiden. Zo kende je Campina vroeger puur om hun melk maar hebben ze nu ook plakken kaas die je kunt kopen van het merk. Dat Campina nu met kwark op de markt is gekomen vind ik dus absoluut geen vreemde keuze want Campina heeft altijd al goede zuivelproducten gehad.

Er zijn een aantal verschillende smaken namelijk: Naturel, Vanille en Kokos. Voor ieder wel een smaak die bij je past.

Liefs,

ChantalGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.