donderdag 28 juli 2016

Nieuwe food producten week 30 | 2016 |


Welke nieuwe producten nemen we deze week weer onder de loep? Ik ben weer wat gaan rondneuzen en daar kwamen er weer drie uit. Als jullie ook nieuwe producten gereviewd willen hebben laat het dan even weten in de reacties hier beneden.

1. Heineken apple bandit cider


Met dit mooie weer merk je dat het ook gewoon weer tijd word voor een nieuw drankje. Zo was de radler de laatste 2 jaar het drankje wat je dronk op een terras en nu kan dat wel eens de Apple bandit cider worden. Apple bandit is een verfrissende cider met de juiste, toegankelijke balans tussen zoet en zuur en wordt geserveerd met veel ijs. Het product is in 30 cl fles verkrijgbaar in twee varianten en bevat 4,5% alcohol.

- Crisp Apple
- Juicy Pear

2. Côte d'Or Fruit


Als ik aan chocolade denk komt Côte d'Or bonbonbloc direct als eerste bij mij op. Je kan mij echt heel gelukkig maken met deze reep die heerlijk gevuld is met praline. Chocolade in combinatie met fruit heb ik tot nu toe nog nooit gewaardeerd maar wie weet gaat Côte d'Or mij verrassen. Côte d'Or heeft drie nieuwe smaken op de markt gebracht in combinatie met pure chocolade.

- Côte d'Or passievrucht
- Côte d'Or sinaasappel
- Côte d'Or rode vruchten

3. Grand'Italia glutenvrije pasta


Glutenvrije producten zie je steeds vaker in de schappen liggen maar wie had verwacht dat pasta ook zonder gluten bereid kan worden? Grand'Italia introduceert twee overheerlijke varianten met de vertrouwde 'al dente' bite die past bij elk Italiaans culinair hoogstandje.

Italiaanse penne en fusilli zonder tarwegries. Van nature bevat tarwegries eiwitten (gluten) die voorkomen in vele graansoorten zoals tarwe, gerst, spel, kamut en rogge. Omdat steeds meer mensen tegenwoordig een glutenvrij dieet volgen of bewust minder gluten wille neten, introduceert Grand'Italia een unieke receptuur van witte en volkoren rijst, maïs en quinoa.

Liefs ChantalGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.