maandag 18 juli 2016

Tijd voor iets nieuws!


Lieve lezers van Miszbloggie het word tijd voor iets nieuws. Misschien is er al het één en ander opgevallen maar Miszbloggie word nu de blog van mijn zus en mij. Na een paar jaar alleen te hebben geblogd op Miszbloggie is het nu tijd voor een gezamenlijke blog. Natuurlijk hadden wij zussenbloggenover al maar omdat ik beide blogs niet meer kon combineren hebben we deze stap genomen. Ik heb namelijk met Miszbloggie best al het één en ander opgebouwd en dat vind ik zonde om te laten vallen. Wij blijven ook gewoon onder de naam Miszbloggie bloggen maar je kunt nu artikels lezen van mij en mijn zus.

Hoe gaat het er dan uitzien op Miszbloggie.nl?

We streven ernaar om dagelijks een artikel online te zetten maar in het begin zal dit zeker nog even puzzelen zijn. In het weekend komt er ook nog eens een video online op ons YouTube kanaal. De video's die wij al gemaakt hebben op zussenbloggenover zullen op dat YouTube kanaal blijven dus die zijn gewoon altijd beschikbaar. Zelf vind ik er over na te denken om meer te gaan vloggen omdat ik dit gewoon heel leuk vind om te doen. Amanda is daarin tegen weer een liefhebber van de video's thuis maken dus zo vullen wij elkaar aan.

Miszbloggie.nl word dus heel divers aangezien Amanda moeder is en daar dus veel over zal gaan schrijven. Mijn passie blijft eten en Center Parcs dus dat zullen jullie zeker nog wel vaker voorbij zien komen. Ik hoop door deze stap dat Miszbloggie.nl weer een blog gaat worden waar je dagelijks voor terug wilt komen aangezien het de laatste tijd teveel verwaterd is.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.