zaterdag 23 juli 2016

Vandaag alweer vijf jaar geleden..


Zaterdag 23 juli 2011 was het moment dat Jasper en ik besloten om in een relatie te stappen en vandaag 5 jaar later zijn we nog steeds samen. Nu ik zo even terug ging kijken naar de dag in 2011 vind ik het wel grappig dat het toevallig nu ook op een zaterdag valt. Wat is er een hoop gebeurd in deze 5 jaar van hele leuke dingen tot juist weer hele nare gebeurtenissen. Ik neem jullie even mee terug in de tijd en vertel in een notendop iets over onze relatie.

2011 - Stond vooral in het teken van verliefdheid want eigenlijk is Jasper mijn eerste "echte" vriendje. Vanaf het moment dat wij iets kregen zijn we de gehele zomervakantie eigenlijk alleen maar samen geweest. Zo gingen we naar Den Helder om mijn vader op te halen van de stand vierdaagse en leerde ik natuurlijk ook langzaam mijn schoonfamilie kennen. Wij gingen toen in oktober ook nog eens een week op vakantie en wat vond ik dat wennen want elke familie is weer anders maar het was een super fijne vakantie. Overigens gingen we ook nog eens een weekendje Disneyland Parijs waar ik nu nog heel fijn naar terug kijk.


2012 - Hier begon het al steeds meer vertrouwd te voelen want Jasper hoorde gewoon bij de familie. Toch waren er nu wel af en toe kleine ruzietjes maar dat hoort wel eens in een relatie. Dit jaar zijn we vaak weg geweest van een week naar Duitsland tot aan een weekendje Groningen en vergeet Center Parcs natuurlijk niet. Het was dus een leuk jaar waarbij we vaak weg gingen gewoon omdat het kan.

2013 - Dit is het minst leuke jaar geweest wat betreft onze relatie aangezien Jasper en ik een aantal maanden uit elkaar zijn geweest. Er is een hele hoop gebeurd waar ik niet dieper op in zal gaan maar ik had mijn familie en dus Jasper heel erg gekwetst en teleurgesteld. Jasper die was het vertrouwen volkomen in mijn verloren waardoor hij een "pauze" inlaste. Wat vond ik dit verschrikkelijk en heb ik slapeloze nachten van gehad. Gelukkig kwamen we op een gegeven moment toch weer bij elkaar en met nog regelmatig moeilijkheden maar het ging steeds een stapje beter.


2014 - Vanaf dit moment ging eigenlijk alles steeds beter en beter! We begonnen serieuze stappen te nemen om te kijken voor een huisjes samen en waar zou dat dan wezen? Het woord kinderen viel ook wel maar nog niet echt op een serieus vlak. We wilden gewoon graag samen zijn en voor mij was het ook tijd om uit huis te gaan. In oktober zeiden we nadat we een aantal huizen gezien hadden "JA" op ons droomhuisje en 16 december hadden we de sleutels.

2015 - In dit jaar gingen we dan eindelijk samenwonen nadat mijn vader het hele huis had opgeknapt. Ik vond dit heel spannend omdat het nu wel heel definitief was en zou het wel goed komen allemaal. Na een paar maanden vooral financieel gestruggeld te hebben bleek het samenwonen toch wel echt de beste keuze uit ons leven. Wij zijn in die maanden zo hecht geworden samen en daarom besloten we ook om in november te gaan trouwen.


2016 - Inmiddels is het 23 juli en ben ik getrouwd met de man waar ik van houd en zijn we ook al aan het nadenken over de volgende stap en dat is beginnen aan een kindje. Natuurlijk er zijn soms nog wel eens meningsverschillen en néé ik geef nooit toe dus dan heeft Jasper het wel even zwaar maar we houden van elkaar en zijn gelukkig. Elkaar vrij laten is toch echt wel een belangrijk punt in een relatie want als ik tegen Jasper zou zeggen je mag niet meer naar je vrienden dan werkt het gewoon niet.

Waar zie ik ons over 5 jaar?

Ik hoop dat we dan ouders zijn van een kleine Leeflang en misschien zelfs wel al een tweede. Ik ben uiteindelijk opnieuw in functie omhoog gegaan en Jasper ook. Wij en onze familie zijn gezond en gelukkig met elkaar. Daarna gaan we nog tientallen jaren verder door met elkaar!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.