maandag 22 augustus 2016

4 jaar samen met Pieter

Vandaag is het 22 augustus en 4 jaar geleden werd de relatie tussen mij en Pieter "officieel".
http://zussenbloggenover.blogspot.nl/  op onze vorige blog plaatste ik vorig jaar al een artikel hier over.
Ik leerde Pieter kennen via Lexa.nl en na vele mislukte dates gaf ik Piet nog de laatste kans. En in eerste instantie vond ik het leuk en gezellig. Maar na 3 dates voelde ik de klik. Toen we een paar weken gemiddeld 2 a 3 keer per week hadden gedatet was het tijd om eens het officieel te maken. Dit was dus op 22 augustus. Daarna is het hard gegaan, woonde na ruim 8 maanden samen en ging een jaar later op vakantie naar Turkije.Daar werd het duidelijk, we gingen op zoek naar een huisje. Maar al vrij snel vonden we het huisje en voor dat ik het wist was ik zwanger. Wat waren we gelukkig en nu is Kian alweer ruim 20 maanden oud.


Nu 4 jaar later, gaan we over 1 maandje trouwen. Wie had dat verwacht....

Vandaag vieren we het niet, we zijn beide aan het werk maar over een maand trouwen we en vieren we natuurlijk dat we alweer 4 jaar samen zijn.

Nog steeds zijn we gelukkig en met de ups en downs slaan we ons er door heen. Op naar nog vele jaren.

xx
Amanda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.