vrijdag 5 augustus 2016

Ja ik speel Pokémon GO!


Néé ik schaam me er ook totaal niet voor want dit is echt iets waar ik mee ben opgegroeid. Oké niet met de app maar wel met het wereldje van Pokémon. Zo liep ik in de vakantie in Turkije in mijn Pikachu t-shirt, had ik een henna tatoeage van Pikachu en speelde ik op de camping in het water een Pokémongevecht na met een vriendje. De Pokémon kaarten daarin tegen verzamelde ik dan weer niet maar de spelletjes voor de gameboy's had ik altijd als één van de eerste. Pokémon is dus een stukje van mijn jeugd en die her-beleef ik nu gewoon weer samen met Jasper.

Inmiddels ben ik level 16 en heb ik 70 verschillende Pokémons gevangen en 9 eieren waarvan er altijd twee in een incubinator zitten. Hiermee broed je langzamerhand je ei uit door de kilometers die je maakt. Je kunt een 2 KM, 5 KM en 10 KM ei hebben. Hoe hoger het kilometer ei, des te betere Pokémons je kunt krijgen. Zo heb ik al een Onix uit een 10 KM ei gekregen maar ook een Eevee die je vaak genoeg tegenkomt. Dit zijn de Pokémons die ik momenteel bezit:

- Pikachu, Charmander en Squirtle - Caterpie, Metapod en Butterfree
- Weedle, Kakuna en Beedrill - Pidgey, Pidgeotto en Pidgeot
- Rattata, Raticate - Spearow en Fearow - Sandshrew - Nidoran (mannetje en vrouwtje)
- Jigglypuff - Zubat en Golbat - Oddish en Gloom - Paras en Parasect
- Venonat en Venomoth - Meowth - Psyduck en Golduck - Poliwag en Poliwhirl
- Abra en Kadabra - Machop - Bellsprout - Geodude - Slowpoke en Slowbro
- Magnemite - Doduo - Seal - Shelder en Cloyster - Gastly en Haunter
- Onix - Drowzee en Hypno - Krabby - Voltorb - Hitmonchan - Weezing
- Horsea en Seadra - Goldeen en Seaking - Staryu en Starmie - Scyther
- Jynx - Magmar - Magikarp - Eevee, Vaporeon, Jolteon en Flareon - Kabuto - Dratini

Momenteel is mijn hoogste Pokémon net boven de 1000 CP dus dat valt echt nog wel mee maar het word naarmate je langer speelt steeds lastiger de Pokémons vangen. Jasper en ik zijn er zeker een aantal uurtjes per week zoet mee en wat zijn we dan blij als er een nieuwe Pokémon bij zit.

Pokémon GO word niet door iedereen begrepen en ik denk dat dit mede komt omdat zij misschien in hun jeugd hier geen interesse in hadden of het niet eens meegekregen hebben. Een groot pluspunt is dat je massaal allemaal nieuwe mensen buiten tegenkomt en heerlijk kunt genieten van de buitenlucht. Wij gaan nog wel even door en laat al die uitbreidingen maar komen!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.