dinsdag 2 augustus 2016

Liga mini letter beertjes

Vandaag laat ik jullie iets nieuws zien op het gebied van koekjes voor kinderen. Deze koekjes kwam ik bij toeval tegen tijdens het online boodschappen doen op albertheijn.nl
 Liga komt met letterbeertjes; lekkere, knapperige mini-biscuitjes in beervorm met een letter op de buik van het beertje.
Elk snackmoment wordt een ontdekkingsreis met deze mini-biscuitjes, die je kind helpen om letters te ontdekken, woordjes te maken en hun verbeelding te gebruiken.
Er zijn twee varianten 1 met chocoladesmaak en kleine stukjes melkchocolade en de andere met vanillesmaak en kleine stukjes witte chocolade. Allebei zonder kleurstoffen, gemaakt met volkoren graan en een bron van vezels. Elk pak bevat 6 portiepakjes met 9 mini-biscuitjes.

Ingrediënten en Allergenen

Ingrediënten vanillesmaak:

 
Tarwebloem 34,7%, volkorentarwemeel 33,3%, suiker, koolzaadolie, witte chocoladestukjes 6,0% [suiker, volle melkpoeder, cacaoboter, magere melkpoeder, emulgator (sojalecithine), aroma (vanille)], dextrose, rijsmiddelen (natriumwater- stofcarbonaat, ammoniumwaterstofcarbonaat), zout, emulgator (sojalecithine), aroma, tarwevezels. 

De vanillessmaak is erg lekker, zelf als moeder zou ik deze koekjes ook heerlijk bij een kop koffie kunnen eten. Ze smaken als biscuitjes en Kian vind ze heerlijk.
Voordeel vind ik dat ze per porties zijn verpakt dus geen grote zak. Handig om mee te nemen en ook erg leuk om uit te delen als traktatie op school of kinderdagverblijf. 

Ingrediënten chocoladesmaak:Tarwebloem 33,8%, volkorentarwemeel 32,3%, suiker, koolzaadolie, melkchocoladestukjes 6,1% [suiker, volle melkpoeder, cacaomassa, cacaoboter, weipoeder (van melk), emulgator (sojalecithine), aroma (vanilline)], magere cacaopoeder 3,1%, dextrose, rijsmiddelen (natriumwaterstofcarbonaat, ammoniumwaterstofcarbonaat), zout, emulgator (sojalecithine), aroma, tarwevezels.

Ook deze smaak is erg lekker, je proeft duidelijk chocolade erin terug en ook deze vond Kian lekker en zijn mama ook.

Leuk vind ik de letters, Kian kan er nu zelf niks mee. Maar ik benoem de letters wel al en kan je ook oefenen met woordjes. En zeg nou zelf ze zien er toch om op te eten uit.

Kenden jullie deze beertjes al?

Informatie: miniletterbeertjes en van de verpakking

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.