donderdag 18 augustus 2016

Nieuwe food producten week 33 | 2016 |


Nadat er vorige week even geen nieuwe food producten artikel online was gekomen is er nu wel weer één. Ik heb weer rond geneusd naar producten die je misschien nog niet kent maar misschien wel iets voor jou kunnen wezen. Verkade heeft in één keer een hele hoop nieuwe producten geïntroduceerd en daar heb ik deze week 3 van uit gekozen.

1. Verkade - Koekmaatjes havermout & rozijntjes / tarwe & framboosKoekmaatjes zijn speciaal gemaakt voor de kleine Verkade fans. Lekkere koekjes die binnen de kortste keren hun beste vriendjes zijn. Er zitten negen koekmaatjes in een zakje en elk zakje bevat maximaal 100 kcal.

2. Verkade - OatiesOaties zijn heerlijke koekjes vol knapperige havervlokken. En dat is niet alles, de koekjes zijn ook nog eens glutenvrij. Ze zijn lekker krokant en vol van smaak en ook nog eens verkrijgbaar met een laagje melkchocolade.

3. Verkade - Crisps & choco melk / puurCrisp & choco melk is een licht koekje met een laagje chocolade. De krokante crisps geven het koekje net dat extraatje. De koekjes zijn per twee verpakt zodat je ze makkelijk mee kunt nemen. Crips & choco is verkrijgbaar is melk en puur.

Als jij mocht kiezen voor welke van deze drie Verkade koekjes zou jij gaan? Zelf kies ik voor nummer drie de crisps & choco melkchocolade.

Liefs ChantalGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.