maandag 15 augustus 2016

Plog dagje mee met Amanda

Op zondag 14 augustus besloten we in de ochtend om gezellig richting sprookjeswonderland te gaan. Dit was een spontane actie en toen bedacht ik me dat het een leuk moment is om er weer eens een plog van te maken. Kijken jullie mee....

De ochtend begon zoals elke zondag ochtend nog even keten in bed bij mama en papa. Daarna tijd om aan te kleden en beneden te gaan ontbijten.


 Daarna was het tijd om te spullen te gaan pakken. Ik pakte de luiertas in en legde de camera alvast klaar. Daarna was het tijd om de wagen klaar te zetten. Ondertussen was Pieter boven aan het tandenpoetsen met Kian.

 Kian had er zin in en rende door het huis heen. Hij kon niet wachten om te gaan.
 Na een ritje van ruim 40 minuten kwamen we aan. De parkeer plaats stond al flink vol.
Een man naast ons stapte uit en zei nou we zijn niet de enige gekken die vroeg op pad zijn...
We pakte de wagen uit de auto en op naar het sprookjeswonderland.
 Als eerst gingen we richting het sprookjesbos, dit is toch het leukste voor die kleintjes.
Kian is nu ook op een leeftijd dat hij in de huisjes kan kijken, alleen sommige huisjes moet hij toch even nog op zijn teentjes staan. Hier staat hij bij de 7 kleine geitjes....Deze vond hij erg leuk.
Daarna was het tijd voor de speeltuin, hier ging hij van deze glijbaan en zoals je kan zien hij vond het super leuk. In de speeltuin had Kian de grootste lol. Daarna gingen we nog in de trein en langs de kinderboerderij. Kian keek zijn ogen weer uit.
Toen was het alweer tijd voor een hapje eten en Kian begon aan de poffertjes maar eindigde met een frikandel.
 Na het eten gingen we nog even op de hobbelpaardjes en als laatste de auto's in bij de ingang. Kian kon niet wachten en eenmaal erin had hij de grootste lol.
 Toen was het tijd om naar huis te gaan. Ik reed en we waren nog niet weg of Kian sliep al. Maar eenmaal thuis was hij klaar wakker. 
Dus was het tijd om koffie te zetten en wat te gaan drinken.

Na de koffie ging Pieter samen met Kian naar boven om te stofzuigen. Kian vind het leuk om mee te "helpen" 
Ondertussen ging ik alvast een bestelling plaatsten bij de Albert Heijn. 
En begon ik aan wat artikels etc voor de blog.

 Daarna ging ik alvast een begin maken aan de Kippensoep die we zouden gaan eten. Ik kookte de kip en daarna ging de kruiden,prei en taugĂ© erbij.  Toen nog wat Vermicelli en de simpele soep was klaar.
Net voor het eten lukte het om even te gaan skypen met opa en oma in Frankrijk. Die zitten daar al bijna 3 maanden. En Kian heeft een half uur geskypd .
 Daarna vond Kian het tijd om te gaan eten en liep naar de eettafel. Schoof de stoel van tafel en kwam ons halen. We begonnen aan de soep en het stokbrood ging de oven in. 
Ondertussen probeerde we soep te geven aan Kian maar dat ging niet. We hadden nog pannenkoeken over van gister dus kian ging daar aan.

 Tijd voor een ijsje als toetje...
 Na het eten nog lekker gekeet en gespeeld. Toen tijd voor een douchen en Piet kleed hem aan om naar bed te gaan. Ik deed ondertussen de droger uit en ging naar beneden om op te ruimen. Na het opruimen, kaarsjes aan en beginnen aan deze plog.

Ik sluit de plog met deze foto af, de rest van de avond word werken aan de blog, bankhangen en tv kijken. Hoop dat jullie het leuk vonden om mee te kijken.

Tot snel..
Amanda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.