maandag 10 oktober 2016

Centerparcs ervaringen #1; De Kempervennen

Sinds een paar jaar gaan wij met de Familie elk jaar richting een centerparcs. En met onze vakantie weer het vooruitzicht wil ik jullie onze ervaringen delen van de parken die ik of wij al hebben bezocht.


We begonnen met 4 jaar geleden naar centerparcs kempervennen een midweekje.
Ik kende Pieter net 4 maanden en ook hij ging mee. Na een telefoontje naar de klantenservice boekte we het huisje om en verbleven we in een mooi 6-persoons premium huisje. Hieronder enkele foto's van onze vakantie toen. We zaten in huisje nummer 749.

 Bovenstaande foto's zijn van de keuken met alle gemakken voorzien. De muur die je ziet kan open wanneer je het huisje ernaast erbij boekt zo maak je een 12-persoons huisje ervan. Maar tijdens je verblijf hoor en merk je niks van je buren. Verder hieronder de "eetkamer" een mooi nette ruime tafel.
Met mooi uitzicht.


 Dan de woonkamer hier stond een grote bank en aan de overkant een kleine tv en openhaard. Die in de herfst lekker warm brand.

 Dan nog enkele foto's van de badkamers;

Centerparcs Kempervennen is een mooi park. Wij hebben ons toen erg vermaakt. De shows waren erg leuk en de bingo is ook een echte aanrader. Verder gaan wij komende november weer dit park bezoeken.

Je kan ook veel leuke activiteiten doen o.a boogschieten, cool factor activiteiten, Het hele jaar door skiƫn en snowboarden in Montana Snowcenter en klimmen(High Adventure Experience)
Dit laatste hebben Pieter, mijn vader en opa toen gedaan


Dit was een hele ervaring en erg leuk om te zien. We hadden die dag zoals jullie zien een mooie zonnige dag.

Verder kan je natuurlijk ook genieten van de House of games of een potje bowlen.
Verder is het zwembad erg mooi, kan niet anders natuurlijk met een suptropisch zwembad.
Ik kan me alleen de wildwaterbaan erg goed herinneren en dat wij de enigste waren die er in gingen erg leuk...
Dit was een blik hoe ik die vakantie hebt beleeft. De komende parken die we gaan toelichten zijn o.a port zeelande, vossenmeren, heijderbos, eemhof, huttenheugte, bispinger heide.
Ben jij al eens op centerparcs geweest en welk park?

XxX
Amanda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.