vrijdag 14 oktober 2016

Dagje meekijken #1

Vandaag weer een nieuw item op onze blog. Nu we weer lekker op dreef zijn en de smaak weer te pakken hebben bedacht Amanda een nieuw item. Zo nu en dan gaan we foto's maken van een dagje uit onze week. Vandaag trapt Amanda af met een dagje meekijken.

Het was woensdag 12 oktober en zoals elke woensdag ben ik vrij. Ik had dinsdag avond al bedacht om weer eens richting Ballorig te gaan. Dit was een groot succes, Kian vond het geweldig en moeders was de sjaak. Klimmen, klauteren en rennen dat was wat we de ochtend deden.

We begonnen de dag rustig ik was rond 6 uur al wakker, maar op mijn vrije dag blijf ik liggen tot Kian wakker word. Rond half 8 hoorde ik gebrabbel en geklets, ik had al wat blogjes en vlogjes gelezen en gezien in bed en haalde Kian tegen 8 uit bed om nog even lekker bij mama een boekje te lezen in het bed van papa en mama.

Na het lezen, was het tijd om aan te kleden.
Daarna gingen we gaan beneden om te ontbijten, eerste de gordijnen op voor wat licht. De lampen moesten ook nog even aan.

Voor Kian is het nu hij kiest; hij koos 2 cracottes en dronk daar sap bij. Ik maakte mijn ontbijt klaar en Kian wil dan ook altijd een beetje hetzelfde als mama(in het weekend neemt hij net als papa 'pap')
Ik zette een bakkie koffie en toen samen gezellig gaan ontbijten.

Daarna pakte ik de tassen in en jas en schoenen aan en toen konden we gaan.
Auto even "zoeken" Kian was hem "kwijt" hahaha hij stond ergens anders dan normaal.

Eenmaal in de auto nog zwaaien naar bussen die we zagen en aangekomen bij Ballorig waren we de eerste. Het pin systeem lag eruit maar we mochten naar binnen, een uurtje later deed alles het weer en betaald ik de entree. We vermaakte ons prima en Kian heeft een top ochtend gehad, hij stond geen moment stil...Ook dronken we wat en namen een koek erbij.


Na al dat gespeel vond ik dat Kian wel wat lekkers verdiende dus besteld ik de kidsbox en voor mezelf een broodje "gezond"

Eenmaal thuis legde ik Kian in bed en even de wc schoonmaken.

Toen Kian in bed lag ging ik even achter de computer om aan de blog en ons youtube kanaal te werken.

Kian besloot lekker door te slapen, dus ik bedacht om even mijn nagels te gaan lakken.
 Toen Kian wakker was, ja toen was het tijd voor Kian.
Boekjes lezen, tv kijken, tekenen en daarom nu een paar kiekjes van deze momenten.
Ondertussen zette ik grote bak thee en dronk deze tussen door op,
 Bij het avond eten maakte ik snel nog deze foto.
Ik maakte een paar pannenkoeken voor Kian en voor ons een recept van de Albert Heijn.
 Op het moment dat ik deze dagje meekijken in elkaar zet is Piet met Kian even papa tijd aan het vervullen. Gisteravond Kian niet gezien en morgen avond slaapt Kian bij opa en oma dus vrijdag avond ziet hij Kian weer.
Daarom besloot ik om even achter de pc te gaan zitten en hun alleen te laten. 
Maakte nog wel deze foto voor ik naar boven ging. En met deze foto sluit ik het Dagje meekijken af.

XxX
Amanda
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.