vrijdag 21 oktober 2016

Even een berichtje van mij - Chantal

Lieve lezers,

Inmiddels zullen jullie het wel gemerkt hebben dat ik de laatste weken helemaal offline was maar dit is vanaf nu voorbij. Zelf ga ik miszbloggie.nl ook weer op pakken maar ben super blij dat mijn zus het ondertussen goed heeft kunnen onderhouden want anders had er echt niets online gekomen.

Ten eerste is mijn laptop kapot gegaan waardoor ik dus nu zonder zit gelukkig heeft Jasper een computer en laptop dus heb ik nu zijn laptop geleend. Gelukkig kan ik hier alles weer op doen en dus komen er binnenkort ook vlogs online van een tijdje terug *oeps*. Dan is er ook nog een tweede puntje en dat is dat ik het de laatste weken ook extreem druk had voornamelijk met mijn werk. Lange dagen draaien en veel uren maken waardoor ik eigenlijk thuis kwam en het liefst mijn bed alweer in dook.Momenteel heb ik nog wel dat ik erg moe ben en soms al om 20:00 knock-out lig maar het gaat de goede kant op.

Ik heb niet veel te klagen want ben een paar weken terug vrij geweest maar daarna was het drie weken even bikkelen waardoor ik stiekem nu alweer toe ben aan vakantie. Gelukkig heb ik de mazzel dat ik over vijf weken weer gezellig weg ga maar nu nog even niet. Ik ga vandaag nu ik dit aan het tikken ben proberen wat artikels uit mijn vingers te laten verdwijnen zodat ik ook weer wat meer in beeld ben.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.