zaterdag 22 oktober 2016

Gü New York Cheesecakes


Eten blijft toch wel een grote passie en de perfecte cheesecake vinden is toch nog best wel lastig. Oké je kunt hem natuurlijk ook zelf gaan maken maar soms is een kant en klaar exemplaar ook wel erg goed te doen. Via Teske haar Youtube kanaal kwam ik bij het merk Gü terecht dat te koop is bij Jumbo en Albert Heijn. Het moest verrukkelijk zijn maar dat wou ik natuurlijk liever zelf eerst even gaan ontdekken.


Ingrediënten:

Cheesecake (69%) volvette zachte kaas (32%), (room, water melkeiwitpoeder, gemodificeerd zetmeel, cultuur zeezout, conserveermiddel (kaliumsorbaat)), slagroom, suiker, gepasteuriseerd heelei, maismeel, vanille-extract (0,7%), water zuurteregelaar (citroenzuur)

Koekbodem (31%) speculaaskruimels (24%) (verrijkt tarwemeel, calcium carbonaat, ijzer, niacine, thiamine) suiker, plantaardige olie (koolzaad- en palmolie), suikerstroop, rijsmiddel (natriumbicarbonaat), zout, kaneel en rietsuiker.

Geproduceerd bij een bedrijf waar ook noten worden verwerkt! Eerste indruk:

Oké als ik het kartonnendoosje zie verwacht ik er eigenlijk aan de ene kant helemaal niets van maar aan de andere kant maakt het me ook wel weer nieuwsgierig. Waar ik bang voor ben is dat het er lekkerder uitziet op de verpakking en ik zometeen flink teleurgesteld ga worden. 

Totale indruk:

Groot pluspunt vind ik het glazen potje waar de cheesecake in zit omdat dit hergebruikt kan worden. Maar door dat glazen potje blijft denk ik de speculoosbodem ook lekker knapperig wat ik totaal niet had verwacht van een koelproduct uit de supermarkt. Meestal heb je van dat sompige koekbodem wat totaal niet weg te krijgen is zonder een glas water maar dit is alles behalve. Je voelt de kruimeltjes langzaam oplossen in je mond met nog een klein knispertje knapperigheid.

Dan het belangrijkste hoe is de cheesecake zelf? Nou echt top! Ik durf oprecht te zeggen dat dit één van de beste cheesecakes is die ik ooit heb gegeten. Mijn man is weg van één cheesecake van een restaurant in Amstelveen maar zelf hij vond deze erg dicht in de buurt komen. Absoluut een aanrader en ook zeker als dessert voor de feestdagen.

Inmiddels is de Gü New York Cheesecake hier al meerdere keren gekocht en wij blijven enthousiast!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.