zaterdag 1 oktober 2016

Het is weer herfst..

Het is weer herfst, dit vind ik altijd zo een mooie en heerlijke tijd.
Tijd voor kaarsjes, appeltaarten, lekkere herfst thee, dekentjes op de bank en een mooi kleuren pallet in de bossen en natuur.
Kortom ik ben dol op de herfst. Het is alweer officieel een weekje herfst en ik ben blij. De zomer lekker achter de rug en tijd om weer alle herfst kleren etc uit de kasten te halen.

Ook vind ik het altijd weer leuk om mijn huis te gaan decoreren in herfst stijl. Mijn paddenstoel, herfst decoratie, uilenlampjes, herfst takken komen weer van zolder naar beneden. Mijn huisje weer lekker knus en gezellig maken.

Ook is het winkelen weer een feest, de nieuwe mode komt weer in de winkels te hangen. Lekkere truien,vesten en mooie herfst kleurtjes.

Deze herfst zullen we zeker weer een uitstapje doen naar het bos. Vorig jaar kon Kian nog niet lopen, en zie hem nu al lopen met een warme jas, regenlaarsjes en lekker stampen in de plassen. Rennen door de bladeren.

Wat vinden jullie leuk aan de herfst?

xx
Amanda
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.