dinsdag 18 oktober 2016

Kian bijna 2 jaar!!!!!

Help!!!!!! Vandaag over 7 weken word Kian alweer 2 jaar.....
Ja het is cliche maar de tijd is vliegt en nu ga ik nog al een beetje na denken over wat gaan we doen, welke "thema" hang ik aan zijn tweede verjaardag vast. Welke taart gaan we kiezen, 1 ding weet ik wel en dat is dat hij weer de cijfer 2 in slagroomtaart krijgt van mijn ouders. Ook zijn we al deels eruit wat we gaan kopen voor zijn verjaardag.

Ga ik binnenkort eens verdiepen weer in lijstje.nl om daar weer cadeautjes op te zetten, uitnodiging maken en noem maar op.

Maar nu ik dit tik besef ik dat je zo moet genieten van je kind. Verder is Kian dus op een dinsdag jarig en die dag "vieren" we het natuurlijk en wel niet groots met de hele familie dit word het weekend erop. Op de dag zelf gaan we wel wat leuks doen, maar hierover meer tegen die tijd.
Ook zal er een taart aanwezig zijn maar zal deze simpel zijn, ik ga dat weekend echt uitpakken als er familie en vrienden komen.

Als ik naar mezelf kijk ben ik en eigenlijk wij als gezin wel toe aan een nieuw lid en hopen we deze in de toekomst aan ons gezin te mogen toevoegen.
Zelf merk ik dat ik nog meer geniet van deze leeftijd dan toen Kian baby was. Nu krijg je zoveel terug en Kian gaat steeds meer "kletsen".

Verder is hij nu ingeschreven op een peuterschool en staat hij op de wachtlijst.
Nu gaat Kian ook elke week met Oma naar "zwemles".
Steeds meer dingen gaat hij doen voorbereidend op nog meer zelfstandigheid. Dus steeds meer loslaten van je kind. Het hoort erbij en vind het mooi om dit allemaal mee te maken.

En over al deze kleine en soms grote mijlpalen zal ik jullie de komende weken en maanden op de hoogte houden.

Welke mijlpijlen vonden jullie het leukste?

XX
Amanda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.