donderdag 10 november 2016

KitKat Chunky Cookie Dough


In deze drukke periode op mijn werk is het af en toe wel fijn om even een break te nemen en dit kan toch niet beter dan met een KitKat. Sinds de lancering van de KitKat Chunky ben ik echt een liefhebber geworden van de KitKat want daarvoor was het niet echt mijn ding. Zo heb ik ook al verschillende varianten geprobeerd van de KitKat chunky maar de melkvariant vind ik toch wel het lekkerst. Zo zag ik opeens de KitKat Chunky Cookie Dough in de schappen van de winkel liggen en kon ik deze toch niet laten liggen. 


Mijn eerste indruk was toen ik de verpakking zag, dit is toch een KitKat Chunky met witte chocolade, maar op de verpakking staat toch echt een melkchocolade variant afgebeeld. Zou ik verrast worden als ik de verpakking open zou doen of gaf het plaatje het juiste aan. Verder vroeg ik mij af of er een creamy cookie dough smaak in de KitKat Chunky verwerkt was of dat het puur koek zou zijn. We zouden het allemaal mee gaan maken zodra ik de verpakking open ging maken.


Direct bij het openen zag ik dat het om een melkchocolade variant ging en de verpakking juist was afgebeeld. Ik ben wel eerlijk dat ik het een klein beetje verwarrend vind vanwege de gewone KitKat Chunky variant in witte chocolade die ook een crème kleurige verpakking heeft. Bij het open breken van de KitKat Chunky zag ik in eerste instantie niet veel spannends tot ik wat beter ging kijken. Je zag toch duidelijk een verschil in de lagen maar niet zo extreem als op de verpakking afgebeeld. Niet echt een teleurstelling maar wel een klein beetje jammer.

Dan het belangrijkste hoe smaakt de KitKat Chunky Cookie Dough?

Bij de eerste hap proefde ik eigenlijk weinig verschil vergeleken met de normale variant KitKat Chunky. Bij de tweede hap werd het toch een hele andere belevenis want wat een verrukkelijke smaak!! Ja ik proefde koekjes deeg maar ook een vanille biscuit voor een cupcake. Het was een smaak explosie en de nasmaak maakte het alleen maar nog meer een belevenis. Ik was en ben nog steeds verkocht. De structuur is gewoon zoals je gewend bent maar de smaak maakt alles goed.


Ben je een liefhebber van KitKat Chunky, koekjesdeeg of vanille biscuit dan zou ik zeker eens kijken in de schappen van jouw supermarkt. Zelf heb ik hem gekocht bij de Dekamarkt maar een Albert Heijn of Jumbo zal het zeer zeker ook verkopen.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.