dinsdag 20 december 2016

Delekkerstekaas.nl


Vandaag hebben we iets om met jullie te delen waar we gelijk enthousiast over werden toen we de mail binnen kregen.
We kregen  een mailtje over wij aan de slag wilde met de lekkerste kazen. Nou dit klonk als muziek in de oren wij zijn echte "kaaskoppen". Na het lezen en kijken op de webiste van http://www.delekkerstekaas.nl/  waren wij verkocht. We mochten heerlijk wat kaasjes uitzoeken en dat was nog best lastig.  Te veel keus om uit te kiezen. Maar kozen voor wat heerlijke kaasjes om in eerste instantie mee te nemen op vakantie, helaas lukte het niet om toen binnen te krijgen.

Maar de kaasjes kwamen wel mooi op tijd binnen voor Kian zijn verjaardag. Ik maar daar altijd een buffet en daar waren enkele kaasjes mooi geschikt voor. Mijn schoonfamilie was super enthousiast, zij zijn namelijk echte liefhebbers van buitenlandse kazen.
Ze bekeken al kazen en proefde, ze vroegen meteen naar de link en heb ze doorverwezen. Ook hadden we wat kaasjes over en deze aan mijn schoonouders mee gegeven.


Ook een groot voordeel is dat de kaasjes een mooie prijs hebben. Wij vonden dat we veel kaas hadden voor weinig geld. Wij zullen zeker zodra deze kaasjes op zijn vaker bestellen.
 
Wat we ook erg leuk vonden waren de kaasplankjes die je kan bestellen als cadeautjes en voor ieder budget.
 
Dan nog hoe de kaasjes word bezorgd, dit was echt top en netjes.
 De stukken kaas waren geseald en dus lang houdbaar.
Verder zat het in een mooie piepschuimen doos met koelzakje en netjes verpakt. Ook zitten er kaaspapiertjes bij om je kaas mee in te pakken na het openen.  
Hieronder zie je de foto's die we maakte vlak na bezorging.

 
Hier nog wat extra informatie over deze heerlijke website:

Op Delekkerstekaas.nl kun je online de lekkerste kazen verkrijgen en krijg je ze de volgende dag gratis thuisbezorgd. De online kaaswinkel heeft online het grootste aanbod kazen met maar liefst 150 soorten kaas. Het assortiment bestaat uit Hollandse kazen en Buitenlandse kazen zoals Parmezaanse kaas en Franse kaasjes.
 
Wij zeggen neem snel een bezoekje en geniet van de heerlijke kazen.
 
XX
Amanda en ChantalGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.