maandag 9 januari 2017

Netflix eerste ervaring van Amanda

Sinds kort heb ik Netflix en wij zijn fan. Na dat we beetje hebben gestundeld waren we snel gewend en wisten waar we moesten zijn. Wat erg handig is dat Netflix voor de gebruiker een lijst maakt waarmee je kan beginnen. Vanuit daar kan je verder kijken en wanneer je een film of serie hebt gekeken krijg je ook aanbevelingen vanuit Netflix. Dit is erg leuk en handig, zo kom je weer op leuke en verrassende films.


Laat ik eens beginnen met de leuke series en films voor Kian.
Kian is gek op Nijntje en deze staat vaak aan hier in huis, Kian is geboeid en als het liedje komt zingt en danst hij gezellig mee. Verder Fien en Teun vind Kian ook een leuke serie.

Pieter konijn staat ook regelmatig op hier in huis. 
Bij mijn moeder heeft Kian mickey mouse clubhouse en kian is er fan van.

Verder hebben we al Nemo opgezet als film, maar Kian is geen film kijker en daarom zijn die series ideaal. Wat ook handig is dat wanneer een serie klaar is hij na 20 seconden weer aangaat.

Dan is het ook nog eens dat Netflix onthoud waar je ben gebleven, dus stop je met kijken gaat hij verder waar hij is gebleven.

Wat ik ook leuk vind is de series die je niet kent van de tv, deze zijn ook leuk voor zowel jong als oud.

Ik ben ook zo fan, ik ben begonnen met Gilmore Girls en deze serie was ik al fan van toen ik nog tiener was en toen veel series al gezien. Maar nu kan ik alle 7 seizoenen bekijken en ook hebben ze op Netflix een nieuwe serie afleveringen staan dus ik ben er nog wel even zoet mee.

Verder heb ik al wat kerstfilms en andere films bekeken. Lekker als Kian in bed ligt of als er in de avonden niks op tv is zetten wij vanaf nu Netflix aan...

Nu is mijn vraag hebben jullie nog leuke tips???

xxx
Amanda
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.