zaterdag 11 februari 2017

Netflix favorieten Amanda

Vandaag deelt Amanda haar favorieten op Netflix van dit moment.

Sinds wij netflix hebben zijn we fan en kijken bijna geen normale televisie meer.
Voor Kian is er veel keus en daar over binnenkort meer. Maar vandaag ga ik het hebben over mijn favorieten.

Gilmore girls

Deze serie ben ik vanaf het begin aan het terug kijken, alleen merk ik dat ik toch al veel afleveringen heb gezien en dus regelmatig aan het doorspoelen ben. 
Verder blijft het een leuke serie, een die ik lekker alleen kijk wanneer dat kan.

Orange is the new black
De serie ben ik net aan begonnen en merk dat het al een lichte verslaving aan het worden is. Vind de verhaal lijnen erg leuk en spannend.Vind deze serie leuker dan celblock h waar ik ook fan van was, maar sinds dit seizoen kijk ik dat laatste niet meer.

50 shades of grey
Oke deze film was ik na het lezen van de boeken erg benieuwd naar geworden. En op een avond toen er niks op tv was, de film aangezet. Nou ik vond het een mooie film. Het verhaal zit goed in elkaar en ben benieuwd naar de nieuwe film.

how to lose a guy in 10 days
Deze film ben ik al fan vanaf het moment dat ik hem een keer zag op tv en toen ik heb van de week tussen de films zag staan ben ik meteen gaan kijken. Zal deze film zeker nog wel een paar keer gaan kijken.
In de film gaat een meisje de uitdaging aan om binnen 10 dagen een jongen verliefd te laten worden en daarna weer te dumpen. Maar een film is een film dat dit altijd weer anders gaat lopen.

What Happens in Vegas...


Dit is een erg leuke feel good film. Ik persoonlijk heb de film al vaak gezien en nu hij op Netflix is hebben Piet en ik hem ook alweer bekeken.
Ik vind het verhaal in deze film zo leuk, er zit humor en liefde in.
Deze combinatie is voor mij altijd een geslaagde combinatie.

Dit waren mijn favorieten op dit moment.
Heb jij nog leuke aanraders of tips...

XxX
Amanda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.