woensdag 8 februari 2017

Nieuw schema en update

Vandaag weer na lange tijd een bericht van ons. Na dagen van brainstormen zijn we eruit en willen we een schema aan gaan houden op onze blog en deze delen we vandaag met jullie.

Maandag: Foto van de week
Dinsdag:!!!!
Woensdag: Video of artikel
Donderdag: Foodtalk
Vrijdag: ??!!
Zaterdag: artikel
Zondag: video

We merken dat we door ons werk en prive leven de blog op een laag pitje staat. Dit vinden we beide erg jammer en zijn gaan zoeken naar iets anders. Dus vandaar dat elke dag een "thema" heeft zo hebben we een houvast en voor jullie duidelijk wat wanneer komt.

Ook ga ik per dag een korte uitleg geven vandaag wat je kan gaan verwachten die dagen.


Maandag: Foto van de week
Op maandag zal er vanaf volgende week 1 foto online komen wat voor 1 van ons een bijzonder moment was of een moment dat we graag met jullie willen delen. Bij deze foto zullen we dan een verhaal vertellen.

Dinsdag: Ook willen we graag 2 dagen in de week open houden voor o.a extraatjes of gewoon een dagje niks. Dit zal dinsdag en vrijdag zijn

Woensdag: Video of artikel
Deze dag is duidelijk hebben we een video komt deze online en anders een artikel over lifestyle, moederschap, huis en tuin, werk etc.

Donderdag: Foodtalk
Donderdag was altijd een dag dat we nieuwe producten lieten zien, nu willen we deze dag weer gaan gebruiken om over food te gaan vertellen. Dit kunnen recepten zijn, nieuwe producten, nieuw eten wat we proberen of restaurants. Kortom alles rondom food

Vrijdag: ??!!
Ook willen we graag 2 dagen in de week open houden voor o.a extraatjes of gewoon een dagje niks. Dit zal dinsdag en vrijdag zijn

Zaterdag: artikel
Op zaterdag zal er een artikel komen over alles wat ons bezig houd.

Zondag: video
 Dit is natuurlijk duidelijk we gaan weer volop aan de slag met shoplogs, vlogs, tags etc om weer leuke video's te kunnen plaatsen.

Nu nog een vraag aan jullie hebben jullie nog verzoeken of vragen laat het dan vooral weten.

Vanaf aanstaande zaterdag gaat het schema in!!!!!

Dikke kus
Chantal en Amanda
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.