maandag 13 maart 2017

Foto van de week #3

Vandaag een collage van mijn lente/paas huis...De paastakken zijn weer in huis gehaald en deze ging ik versieren met Kian. Daarna heb ik nog gezellig een leuke lente tekening geschilderd op het raam. Verder legde ik de paaseilampjes neer en zette ik mijn paasei en decoratie weer op de kast. De winter spullen zijn weer naar zolder.

Door dat zonnige weer krijg ik helemaal zin om weer lekker het huis te versieren voor de lente.

Leuk feitje is dat kian dacht dat er lampjes in de takken moest....

Het staat weer lekker fris en kom maar op met die lente.

xx
Amanda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.