zondag 9 april 2017

UPDATE/MEDELING BLOG EN YOUTUBE


Je zal wel denken daar is komen ze weer met een update!!! Maar vandaag wil ik even jullie laten weten dat het bijhouden van zowel de blog als youtube kanaal op dit moment te veel word voor mij. Chantal heeft de laatste maanden ook niks laten horen en is druk.
Toen heb ik het op mij genomen maar met mijn 32 uur werkweek, gezinsleven etc. merk ik dat ik wel tijd heb om youtube bij te houden maar ook daarnaast nog een blog, dit mij te veel word.
Dus heb ik besloten om op dit moment te gaan focussen op youtube, hier komen met regelmaat 1 a 2 video's per week online. Dit vind ik erg leuk om te doen en haal ik mijn plezier uit. Verder zullen de youtube videos gewoon online komen op de blog, maar geen artikels/ blogjes.

Ik kan wel opvullingen bedenken maar als ik er niet achter sta wat ik op de blog zet, dan moet ik keuzes maken. Ik ben zelf beter in video's maken dan in het schrijven van blogjes. Dit is een hobby wat erg leuk is en wat leuker is dan verwacht.

Ik moet ook denken aan mezelf en kijken naar wat ik echt leuk vind. Op het moment dat er tijd en inspiratie is voor de blog, zien jullie dit vanzelf weer verschijnen. Dus geen vaste blogjes meer maar wel leuke videos in het verschiet...

Hoop op jullie begrip

Groetjes
Amanda


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.