zondag 23 juli 2017

23 juli 2017 - Alweer 6 jaar samen met JasperWauw! Het is vandaag zes jaar geleden dat Jasper en ik een relatie kregen en ik weet het als de dag van gisteren nog. De avond ervoor kwam Jasper zich voorstellen aan mijn ouders met zijn oranje tasje stond meneer bij de trein op mijn moeder en mij te wachten. Een jongen waar ik normaal gesproken nooit op viel maar het nu toch eens de kans wou geven. Heerlijk gegeten met het gezin en al snel bleef Jasper slapen omdat we besloten dezelfde avond naar Harry Potter te gaan. Daar viel mijn paps in slaap zo een goede eerste indruk voor Jasper maar tot op de dag van vandaag wel een leuk terugkomend onderwerp. Eigenlijk in de nacht / vroege ochtend besloten wij om de stap te nemen om een relatie met elkaar te gaan en kijk ons eens zes jaar later.

Op die dag had ik niet verwacht dat wij zo een lange tijd samen zouden zijn want ik was best een jongensgek en Jasper was absoluut niet de jongen waar ik normaal gesproken op viel. Toch groeide we dichter naar elkaar toe maar ook een tijd juist heel erg van elkaar af maar daarna ging het alleen maar beter en beter. Ik durf oprecht te zeggen dat ik met Jasper oud wil worden want "ja" ben niet voor niets met meneer getrouwd. Verliefdheid is misschien over naar al die jaren maar ik hou wel onwijs veel van hem en ben nog elke dag blij om naast hem wakker te worden.

Op Facebook krijg ik nu steeds van die herinneringen van zes jaar terug en dat is wel heel leuk om terug te zien want dan ga je weer even terug in de tijd want in het begin vier je het nog op jouw manier groots maar nu hoeft dat niet meer. We gaan lekker genieten van een vrije en gezellige zondag samen zonder poespas want daar houden wij ook niet van.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.