zaterdag 22 juli 2017

Dit is lang geleden!


Ik heb eens terug gekeken wanneer mijn laatste artikel online gekomen is en dat was vorig jaar voor het laatst.. schandalig I know! Toch zit ik met mijn gedachten de laatste dagen weer bij het bloggen om de draad op te gaan pakken en bij deze de knoop is doorgehakt je zult mijn artikels weer online zien verschijnen. Amanda is volop in de tussentijd bezig geweest met filmpjes maken op ons Youtube kanaal dus kijk daar ook gerust even en ook zij zal zo nu en dan ook artikeltjes online plaatsen. Ik ga niet direct beloven dat er regelmatig artikels online komen maar wij gaan ons best doen om zeker één keer per week een artikel online te plaatsen en vergeet onze leuke filmpjes niet. Nu ik dit getikt heb ben ik al volop geïnspireerd voor vervolg artikels!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.