maandag 31 juli 2017

Restaurant Review #1 Gewoon Lekker Zaandam


Vandaag hebben we een een restaurant review, afgelopen 12 juli ben ik met mijn gezin naar Gewoon lekker in Zaandam geweest. En vandaag deel ik met jullie mijn ervaring.


Gewoon lekker zit in het voormalige pand van de Humphreys op de Dam 2. Een prachtige locatie naast de zaan. Eenmaal binnen waan je in een mooi en frisse omgeving. Alle meubels, decoratie, servies is van Riviera Maison. Verder zijn de aarde tinten en de frisse mint groen tinten er mooi verwerkt en oogt licht.

Eenmaal aan je tafel krijg je een amuse en brood aangeboden. Dit brood is warm en knapperig, word geserveerd met aioli. De amuse was een heerlijk gazpacho.


 Wat mij meteen opviel was dat de menu kaart een zomers tintje had en op de kaart stond ook zomer menu. Na dat wij onze amuse en brood hadden gekregen werd uitgelegd wat het concept was en dit zal ik jullie ook even vertellen.

Gewoon lekker is een proeverij restaurant, dit betekent dat je onbeperkt kan eten. Je kan de gehele avond van je bezoek aan het restaurant kleine hapjes/gerechten kiezen. De desserts en drankjes betaal je apart, dit is ook nog voor een schappelijke prijs.

Heb ook wat gerechten voor jullie op de foto genomen. Kijk en geniet;
Het eten is erg lekker en goed van smaak. Elke hap was weer genieten. Bij elke ronde kan je extra patat, brood of salade vragen.

Nu waren wij natuurlijk met Kian in het restaurant, nu is het altijd weer afwachten hoe zal dit gaan.
Door dat we de avond steeds eten kregen en Kian ook lekker mee kon eten van het kindermenu hielden we hem zoet. We hebben uiteindelijk 2,5 uur gezeten en gegeten. Tijdens het bestellen konden we ook voor Kian kiezen om niet elke keer patat erbij te krijgen.Dus ik zou zeggen dit is een kindvriendelijk restaurant.

Personeel is vriendelijk en je voelt je welkom in het restaurant.

Na vele heerlijke gerechten, kozen we voor een heerlijk toetje. Ik koos voor de proeverij en pieter voor een cheescake met ijs. 


Want je kan ook bij gewoon lekker terecht voor een lunch, kopje koffie of thee met heerlijke cheesecakes(hiervan zaten wat kleine exemplaren bij mijn proeverij) en diner.


De openingstijden zijn:
zondag10:00–23:00
maandag10:00–23:00
dinsdag10:00–23:00
woensdag10:00–23:00
donderdag10:00–23:00
vrijdag10:00–23:00
zaterdag10:00–23:00


Wij raden dit restaurant zeker aan en gaan zeker weer snel een bezoekje brengen.

xxx
Amanda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.