dinsdag 25 juli 2017

Verkade Digestive Bites


Zo nu en dan even lekker genieten van een tussendoortje daar houd toch iedereen van? Nou, ik wil maar toch zoek ik de laatste tijd wel naar de tussendoortjes die misschien iets verantwoorder zijn dan een gebakje of een mergpijp met jam. De Jumbo had een tijd terug een leuke actie met de Verkade Digestive Bites voor 0,99 cent per zakje dus besloot deze maar eens bij mijn bestelling toe te voegen. “Had ik niet moeten doen” Ik bestelde twee variant de melkchocolade en dubbel choco want de derde variant met karamel ben ik niet zo weg van. Je zult misschien nu wel denken “leuk dit Chan maar wat is het eigenlijk?”

Verkade Digestive Bites zijn brosse goud gebakken balletjes gemaakt van Verkade Digestive koek, overgoten met een heerlijk laagje chocolade/karamel. Je kunt ze qua formaat en uiterlijk vergelijken met maltezers alleen daar ben ik niet zo weg van. Dit is een ideaal één persoonszakje die je lekker bij de televisie eet tijdens een goeie film of serie, onderweg in de auto of deelt met je date. Doordat de koekballetjes gemaakt zijn van tarwebiscuit is het al een “iets” gezondere keuze al geef ik eerlijk toe het laagje eromheen maakt het er niet beter op.

Daar zat ik dan op de bank met mijn zakje Verkade Digestive Bites en netjes nam ik de eerste keer één balletje en verbaasde me dat het balletje zo makkelijk weghapt en smelt in je mond. Nou dan toch maar drie tegelijk en zo ging het eventjes door en voordat ik het wist was het zakje leeg. Het is echt wel iets anders dan de Verkade Digestive koekjes niet qua smaak maar wel qua belevenis. Geef mij maar één zakje Verkade Digestive Bites in plaats van een paar koekjes. Ik verwacht met de tijd dat de bioscopen deze zakjes ook wel in hun assortiment plaatsen want het hapt heerlijk weg tijdens een film.


Verkrijgbaar bij de supermarkt bij jou in de buurt in 3 varianten.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.