zondag 6 augustus 2017

Bioscoop filmtip - Baby Driver


Jasper en ik hebben een pathé unlimited kaart waardoor wij voor 19 euro per maand onbeperkt naa de film mogen. Dit is absoluut een aanrader als je een bioscoopganger bent maar houdt er wel rekening mee dat je het er wel uit moet halen en dus minimaal 2 keer in de maand moet gaan. Nieuwe rubriek op onze blog word mijn bioscoop filmtip en vandaag beginnen wij met Baby Driver. Inmiddels draait Baby Driver al een tijdje in de bioscopen maar deze film is absoluut een aanrader!

Baby is een jonge, getalenteerde chauffeur van vluchtauto´s die lijdt aan tinnitus en vertrouwt op het ritme van zijn persoonlijke soundtrack om de beste te kunnen worden. Wanneer hij de vrouw van zijn leven ontmoet, doet hij een poging om uit de criminele wereld te stappen. Een verdoemde overval zorgt er echter voor dat hij voor zijn leven, liefde en vrijheid moet vrezen


Zelf had ik absoluut niet veel verwacht van de film maar hij was boven verwachting super goed! Ik wil natuurlijk niet teveel van de film vrijgeven maar de combinatie van de muziek van vroeger met een jonge gozer die super goed kan rijden is top. Het verhaal zit goed in elkaar en je leeft helemaal mee met de hoofdrolspeler Baby. De film is grappig, romantisch en heeft ook absoluut goede actiemomenten. Deze film is voor een ieder geschikt die van een goede actie film houd met een klein beetje een andere twist dan je misschien gewend bent.

Hij draait nog volop in de bioscopen maar wees er snel bij want voor je het weet ben je te laat!


Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.