dinsdag 22 augustus 2017

Pieter en Amanda 5 jaar samen

Vandaag zijn Pieter en ik 5 jaar samen. Vijf jaar klinkt alweer een eeuwigheid, alsof het nooit anders is geweest. In de afgelopen 5 jaar hebben we veel lief en leed gedeeld. We zijn samen gaan wonen, kochten een huis, kregen een prachtige zoon(Kian), namen we afscheid van mooie mensen in ons leven, trouwde en zijn nu bezig om ons gezin compleet te maken met een tweede kindje.

Ja wie had dat gedacht, ik zelf niet. Op onze oude blog hoe het allemaal begon kan je lezen hoe deze datum onze "verkeringsdatum" werd.

Pieter en ik kennen elkaar via een datingsite en nooit gedacht dat ik daar de man zou vinden waar ik mee zou gaan trouwen en kinderen zou krijgen. Zo zie je maar.

Vandaag zullen we beide aan het werk zijn, persoonlijk zal ik er wel iets aan doen. Waarschijnlijk een kaartje en wat kleins. Pieter dat zullen we zien??..

Te bedenken dat we over een maand alweer 1 jaar getrouwd zullen zijn, tijd vliegt voorbij.

Dikke kus 
Amanda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.