vrijdag 8 september 2017

Het nieuwe tv seizoen #1


Het is weer September en dan beginnen, naar mijn idee altijd de leukste programma's weer en dan soms zelf allemaal op het zelfde moment.
Vandaag deel ik met jullie mijn favorieten en die ik zeker ga kijken de komende maanden..

Expiditie Robinson

Ja gister is de eerste aflevering geweest en jongens jongens dit programma is top. Elk jaar ben ik een trouwe kijker. En ook dit seizoen zal ik elke donderdag avond(rtl 5) er klaar voor zitten. 
Vind dit zo een fijn programma, waar je echt lekker voor kan gaan zitten. Je word zo snel al meegenomen in het spel en de complotten etc. Ja ik ben groot fan!!!

Kroongetuige

Als grote fan van wie is de mol? ben ik ook begonnen om de kroongetuige te kijken. En ik ben fan, zit er helemaal in en samen met mijn man zitten we nu al te mee te denken etc. 
Vind dit ook zo leuk om te kunnen delen met mijn man, wij houden echt van dit soort programma's 
Zeker een kijkje waard, elke zaterdag avond te zien om 22:00 op rtl 4

Hollands Next Topmodel

Dit is ook zo een echte vrouwe ding, jammer dat het gelijk val met een andere programma die wij al maanden kijken. Dus deze word opgenomen en kijk ik later nog terug. De eerste aflevering wat top. Ik vind het nieuwe concept leuk en hoe de eerste modellen is spe bekent werden gemaakt wie wel of niet mocht blijven was spannend en origineel. Elke maandag op rtl 5 om 20.30

Dance Dance Dance

Ja ik als dansliefhebber zit voor de buis hoor op zaterdag avond. Geweldig programma lekker voor op de zaterdag avond.

Andre Hazes; ik haal alles uit het leven

Dan hebben we de vrijdag avond op sbs6 natuurlijk andre hazes een kijkje in zijn leven. Ik hou zo van dit soort programma's en vind hem ook zo leuk.

The Story Of My Life

Dit programma ben ik juist erg benieuwd naar. Wat ik er van kan verwachten ik weet het nog niet. maar ga zeker kijken.

Vermoord in het buitenland 

Van dit moet je houden, op dinsdag avond kijk ik sinds deze week naar vermoord in het buitenland. Een bijzonder programma over Nederlanders die in het buitenland vermoord zijn en de mensen thuis met vele vragen zitten. In dit programma gaan de programma makers op zoek naar die antwoorden.

Dit waren de programma's waar ik naar uitkijk en zal over zo nu en dan een update doen over wat ik er van vind en of ik deze programma's nog kijk. 

welke programma's kijken jullie?

XxX
Amanda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.