vrijdag 13 oktober 2017

Nieuwe verslaving; Ali Express


Ik hoor jullie denken, spuitelf!!! ik ben sinds kort verslaafd aan aliexpress
De tweede lading bestelling komt alweer deze kant op. Wat is het toch goedkoop en leuk om rond te snuffelen op deze site. Ik heb nu wat leuke items gescoord voor o.a de verjaardag van Kian en het sinterklaas spel.

Je kan daar zoveel leuke simpele dingen kopen. Verder vind ik het veilig en is het ook snel in Nederland. Sinds de laatste update kan je ook goed je bestelling volgen. Mijn vorige bestelling duurde tussen de 10 en 12 dagen voordat ik alles binnen had. Ik ben van plan om de komende items te gaan verzamelen en voor jullie hier een video van te maken.

Wat ik ook al heb ontdekt dat er leuke baby spullen opstaan(nee ben nog niet zwanger zijn er druk mee bezig)
Verder ben ik gek op de shoplogs van andere youtubers  en haal daar dan ook veel ideetjes vandaan.

Wat ook een leuke tip is kerstspullen, staan zo leuke op en heb dus ook wat daarvoor besteld.

 Ik kan niet wachten tot dat de spullen binnen zijn....

xxx
Amanda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.