zaterdag 14 oktober 2017

Nieuwe verslaving: Wish!

Dagelijks komen er wel weer nieuwe websites online of apps om te downloaden. Wish! is daar ook één van die ik eigenlijk best laat heb ontdekt als ik het zo bekijk. Je kan het absoluut vergelijken met Ali Express alleen vind ik persoonlijk Wish een stuk fijner werken. Maar voor iemand die niet bekend is met een Ali Express of Wish zal ik even in het kort uitleggen wat het inhoud.

Op Wish kun je de leukste dingen vinden voor echt hele kleine prijsjes en dit komt omdat het grotendeels allemaal uit China komt. Verzin het maar en Wish zal het zeer waarschijnlijk wel hebben. Het komt ook vaak voor dat producten gratis zijn en je dan alleen maar de verzendkosten hoeft te betalen dit kan variëren van €1,- tot €3,-. Buiten alle leuke frutsels, vindt je ook kleding/schoenen/tassen op Wish. Momenteel heb ik een bestelling lopen voor Jasper namelijk een Zelda hoodie en deze was dan bij elkaar €22,- inclusief verzenden dus dat is in verhouding niet super goedkoop maar ook niet heel duur. Zelf heb ik een tijd terug ook een vestje gekocht en aangezien ik niet een klein maatje heb vond ik het best spannend maar de maat kwam heel erg overheen met wat ik normaal had en dus voor €4,- had ik een nieuwe vest. Groot pluspunt is dat kopers ook een oordeel kunnen geven over de levertijd en maten waardoor je een beter beeld krijgt.

Wat betreft de levertijd moet je rekening houden met een week of 4 maar soms heb je het ook al binnen een week in huis. Zodra je aangeeft op Wish dat je het ontvangen hebt dan ontvang je daar weer punten voor waardoor je korting krijgt. Dit geld ook voor reviews over een artikel en bij elke aankoop spaar je ook punten op. Zo heb ik al een extra korting van 5% boven mijn bestelling gehad en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.