dinsdag 21 november 2017

Tijd voor een serie - Second Chance


Netflix is uit de meeste huiskamers niet weg te denken zoals ook bij mij. Regelmatig zit ik rond te snuffelen op Netflix op zoek naar een leuke serie of film en laatst kwam ik Second Chance tegen. Helaas werd deze door critici heel slecht beoordeeld waardoor er na één seizoen de stekker er al uit werd gehaald en dat vind ik jammer. Nu vraag je je misschien af of het dan wel de moeite is om dit seizoen te bekijken maar ik vind zeker van wel maar waarom?

Oorspronkelijk komt de serie Second Chance van Fox waar je hem ook nog kunt bekijken en ik zag op 22 november 2017 om 21:00 dus als je geen Netflix hebt is dat zeker een optie. Maar genoeg daarover waar draait deze serie om?


Kleine samenvatting:

Het verhaal gaat over de 75-jarige Jimmy Pritchard. Ooit was hij de trotse sheriff van Los Angeles. Na een corruptie schandaal werd hij echter gedwongen af te treden. Hierna ging het bergafwaarts met hem. Op een dag betrapt Jimmy een mysterieuze inbreker, waarna de oude man door deze insluiper wordt vermoord. Het lichaam van Jimmy wordt vervolgens door wetenschappers gebruikt voor een bijzonder experiment

Otto en Mary Goodwin staan aan het hoofd van een bedrijf genaamd Lookinglass. Otto is miljardair, zijn tweelingzus Mary is bio-ingenieur. Samen halen ze Jimmy met een experimentele techniek terug in het leven en geven hem een nieuw lichaam. Jimmy ziet er nu uit als een knappe, gespierde dertiger. Hij blijkt extreem sterk te zijn geworden.

Al snel komt de ware motivatie van de Goodwins aan het licht. Mary heeft kanker en is stervende. Ze zoekt dus eigenlijk een manier om haar eigen leven te redden. Ondertussen probeert de `nieuwe` Jimmy het mysterie achter zijn eigen moord te ontrafelen. Zijn fouten uit het verleden blijven hem echter achtervolgen.

En? Ben je al nieuwsgierig geworden want er zit echt veel meer achter deze serie dan hierboven in het kort verteld word. Ik vind het echt heel spijtig dat de serie niet een vervolg heeft gekregen maar helaas zullen we het er toch mee moeten doen. Toch zijn dit 11 heerlijke afleveringen die je door en door wilt blijven kijken.

Liefs Chantal


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.