donderdag 14 december 2017

Cadeautip: Mijn Schoolfotoboek

Ik deel vandaag een leuke cadeautip voor o.a verjaardagen, kraamcadeau of kerstcadeau. Noem maar op.


Vandaag wil ik met jullie het volgende super leuke invulboek delen. Voor Kian zijn verjaardag heb ik het volgende boek gevraagd en gekregen. Namelijk mijn schoolfotoboek!!
Dit is een boek waar je alle pasfoto's en groeps foto's in kan gaan plakken. Ook kan je nog wat extra informatie in schrijven. Hoe leuk, want zeg nou zelf liggen jouw foto's ook niet ergens op zolder in een doos. Ik laat jullie vandaag wat foto's zien van de inhoud van dit invulboek.

*Dit boek heeft Kian gekregen voor zijn verjaardag en deel mijn persoonlijke mening. word hier niet voor betaald

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.