dinsdag 19 december 2017

De "mooi roze is niet lelijk" kerstboom


Wat was je reactie toen je de foto zag? Geschrokken of denk je super vet!! Ja ik geef toe je moet hier wel van houden maar ik vind het echt super tof. Eens per jaar mag ik los gaan en dat is dus met de feestdagen. De kleur roze is dan volop aanwezig in mijn huis en zoals jullie zien de kerstboom mag absoluut niet ontbreken. Roze lichtjes, roze kerstballen, roze hanger, muffins, snoepjes er is gewoon zoveel keuze. Toch heb ik ook een aantal andere items erin maar deze hebben dan weer een betaalde betekenis en dan vind ik ook dat ze in mijn kerstboom thuis horen.

Een afwijkende kerstboomversieringen zal ik hier op een rijtje zetten:

- De kersthanger met een foto van Kian

Deze heb ik gekregen vorig jaar met kerst en zoals jullie misschien wel weten ben ik helemaal gek van deze kleine man. Hij is dan wel van hout gemaakt en roze zie je niet echt terug komen maar jij zou toch ook je lievelingsneefje in je kerstboom hangen?


- De mini mouse kersthanger in het goud

Inmiddels is deze kersthanger al 6 jaar oud want deze heb ik gekocht toen ik met Jasper voor zijn verjaardag een weekendje naar Parijs ging. Een dag vertoeven in Disneyland Parijs kon natuurlijk niet ontbreken en vandaar dit was ons aandenken aan deze prachtige dag. Houdt er wel rekening mee als je zoiets wilt kopen dat er een leuk prijskaartje aanhangt want volgens mij heb ik toen wel bijna 20 euro ervoor betaald maar ik wilde hem graag.


- Het Coca Cola light blikje / Het Coca Cola flesje

Ik ben gewoon groot fan van Coca Cola ik drink ook absoluut geen ander merk. Vorig jaar toen we bij Tuincentrum Osdorp liepen zag ik ze hangen en deze moesten mee naar huis. Het maakt de kerstboom helemaal zoals hij zijn moet.


Over het algemeen krijg ik altijd positieve feedback over de kerstboom maar mannen vinden het nog wel eens iets teveel van het goede. Pech voor hun want ik doe het toch en dan komen ze maar niet langs tijdens de feestdagen. Néé zo heftig is het ook weer niet maar ik ben gewoon super trots en blij met mijn "mooi roze is niet lelijk" kerstboom

In welke kleuren heb jij jouw kerstboom? En versier jij hem ook zo over de top of houdt je het juist heel erg traditioneel?

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.