zondag 17 december 2017

Douglas adventskalender 2017


Ik ben niet het doorsnee beauty meisje maar ik durf oprecht te zeggen dat de Douglas adventskalender van dit jaar geschikt is voor elk meisje. Met de adventskalender tel je de dagen af naar kerstmis en dat zijn toch altijd wel de leukste dagen van het jaar. Netjes probeer ik mezelf te bedwingen om niet alle vakjes al open te trekken of stiekem op de achterkant te kijken. Je kunt namelijk op de achterkant zien wat er elke dag in het vakje zit maar dan mis je direct de verassing.


Op de voorkant zie je een aantal merken staan die je kunt tegenkomen in de adventskalender maar niet alles word gelukkig verklapt. Er zitten samples in de adventskalender maar ook fullsize producten en dat maakt het toch elke dag wel weer spannend. Deze merken worden er al verklapt op de voorkant:

- Hej
- DayTox
- Douglas
- Artemis
- AnnaYake
- Toni Gard
- Ariana GrandeIk ga niet verklappen wat er elke dag in heeft gezeten maar een kleine sneak is toch altijd leuk. Ik ben super blij namelijk met de 3 Invisibobble Traceless Hair Rings omdat ik deze dagelijks gebruik en een paar nieuwe erbij is nooit weg. Verder was ik al een tijd nieuwsgierig hoe het luchtje van Ariana Grande rook en doordat er een kleine variant in de adventskalender zit weet ik dat direct. Hij beviel mij goed maar kan voor andere wel iets te zoet zijn. Een typische geur die je cadeau zou geven aan een meisje van 16.

Is de Douglas Adventskalender een aanrader? Ja zeker! Zoals ik al eerder aangeef ik ben niet een typisch beauty meisje maar tot nu toe ben ik elke dag nog tevreden met wat erin zit. Een leuk cadeau voor elke vrouw jong of oud. Ik verwacht dat je hem in de Douglas winkels nog wel kunt kopen maar online is het wel iets lastiger. ( Verkoopprijs €29,95 )

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.