vrijdag 15 december 2017

Kiekje in de Kerstboom


Vandaag neem ik jullie mee in mijn kerstboom, ja je zal wel denken die is gek. Maar ik heb voor jullie allemaal foto's vandaag van verschillende plekjes in mijn boom. Ik laat zien dat blauw/wit en hout in een boom ook gezellig kan zijn. Je ziet vaak op blogs dat mensen foto's van hun kerstboom delen, ik dacht doe het dit jaar anders en maak foto's van delen van mijn boom en vertel wat leuke verhalen bij de foto's.

Bovenstaande foto zie je het vogelhuisje hangen dit is een echte kersthanger wat bij Pieter past. Hij spotte vroeger vogels met zijn vader en kent vele vogels bij naam.

 Zoals jullie zien zitten in zowel de bovenste foto en onderste foto een blauwe sneeuwpop. Deze zijn van mijn moeder geweest en hebben jaren in haar boom gehangen. Ik heb ze gekregen omdat ik overging naar blauwe kerstballen voor in onze boom. Verder hangt er hieronder ook nog een blauw lantaarn ook deze is gekregen van mijn moeder.
 Dan mocht er ook een foto niet ontbreken met cadeaus onder de boom, de eerste cadeaus liggen hier alweer onder de boom. Ik vind het altijd zo gezellig staan....
 Dan gaan we naar boven in de boom gewoon wat simpele blauwe ballen, overigens heb ik ook gewoon glazen ballen in de kerstboom, dit al toen kian 1 jaar was.
 Daar hangt een wit engeltje dit is wat pieter en ik hebben aangeschaft met onze eerste kerst in 2012, hij had nog helemaal geen kerstspullen of boom en zijn toen op kerstshoppen gegaan. Ik had wel al een lading kerstballen en daarmee zijn we verder gegaan.


 Na wat leuke kiekjes heb ik weer een bijzondere kersthanger de auto hierboven, heeft Kian gekregen van zijn opa en oma om te hangen in onze boom.Dit waren de kiekjes in onze kerstboom
welke kleur zit er in jouw boom?

XxX
amanda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.