vrijdag 29 december 2017

Terug kijken naar 2017 - Chantal


Dit jaar is weer voorbij gevlogen met diepte punten maar ook hoogte punten. Een lekker gemixt jaartje waar er een hoop is gebeurd. We hebben gelachen, gehuild, geschreeuwd en ook boos geweest maar uiteindelijk zijn we er weer doorheen en gaan we met zijn allen naar 2018!!

2017 & Werken

Zoals jullie weten ben ik inmiddels weer terug naar waar het jaren allemaal is begonnen de horeca. Ik heb het supermarktleven opzij gezet en ben begonnen als barista! Het eerste half jaar was voor mij echt op werkgebied elk week erger en erger en dat ging ten kosten van mijn relatie. Soms moet je daarom eens een risico nemen en dat deed ik. Ontslag bij het ene en beginnen bij het andere. Absoluut de beste beslissing die ik heb genomen in 2017 want vanaf september ga ik weer met plezier naar mijn werk in plaats van tegenzin.

2017 & Privé

Laatste maanden zijn er wat dingen gebeurd waar ik niet achter sta maar helaas moeten we het accepteren en gewoon blijven genieten met elkaar. Verder heb ik het allerliefste en leuke neefje ter wereld Kian en dat kind maakt ons altijd zo vrolijk. Het was de bedoeling om 2017 te kijken of wij geluk mochten hebben om zwanger te worden maar helaas liep dit anders. Teveel andere dingen die voor ging en me lichaam die door stress ook even van slag was. In 2018 hoop ik zeker het blije nieuws naar buiten te mogen brengen dat wij ons eerste kindje verwachten maar de tijd zal het leren.

Tijd voor 2018!

Er zijn een aantal dingen die ik zeker wil gaan bereiken maar ga er niet bewust een stempel opdrukken omdat ze dan vaak toch niet gaan gebeuren.

- Geluk hebben om zwanger te raken
- Huis verder aanpakken want sommige dingen liggen er veels te lang (TRAP!)
- Bekijken wat de mogelijkheden is voor een onderneming
- Meer regelmaat in mijn voedingspatroon (ONTBIJTEN!)

Maar het belangrijkste is vooral genieten! Lekker dagjes weg met mams en zus, weekendjes weg, vakanties en noem zo maar op. Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!

Hoe vond jij 2017? en wat wil je absoluut gaan waarmaken in 2018?

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.