donderdag 25 januari 2018

Chantal's Bucketlist top 3!


Ik zat eens rond te bladeren op onze blog en vroeg mij af of ik wel eens een artikel had geschreven met een bucketlist maar ik kon alleen mijn food bucketlist vinden. Als je hier klikt wordt je door gelinkt naar dat artikel. Super grappig dat ik bepaalde dingen dus echt al heb gemaakt/gedaan van die bucketlist maar vandaag een top 3 van dingen die op mijn bucketlist staan.

1. Dineren bij de Librije

Deze stond ook op mijn foodbucketlist en ja dit is echt iets wat ik ooit in mijn leven wil hebben gedaan. Misschien is de Librije bij jou helemaal niet bekend maar dit is wel één van de beste restaurants van Nederland. Het moet een ware belevenis zijn om hier te dineren maar dat mag dan ook zeker wat kosten.

2. Reisje naar Londen voor de Harry Potter studio's

Ik hoop deze stiekem in 2018 af te kunnen vinken want ik wil er al jaren zo graag heen. Vorig jaar de expeditie in Utrecht bijgewoond en wauw! ik was serieus verkocht. Ik ben echt wel een groot Harry Potter fan en zelfs na al die jaren kijk ik nog met veel plezier naar de films. De eerste drie kan ik zelfs helemaal mee praten zin voor zin *bloos*

3. Een aantal weken op vakantie naar Curaçao

Steeds vaker zie ik dit voorbij komen bij de mensen om me heen en ik begin misschien langzamerhand toch een klein beetje verliefd te worden. Het ziet er allemaal zo fijn uit en natuurlijk heb je ook de mindere gedeeltes maar als je via een reisorganisatie boekt moet dat goed komen. Waarom een aantal weken? Omdat het al een flink wat uur vliegen is dan wil ik er wel minimaal 2,5 week doorbrengen.

Wat staat er op jouw bucketlist?

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.