donderdag 18 januari 2018

De 5 Youtubekanalen(moeders/families) die ik trouw volg.

1. Belllinga's

De Bellinga's zijn een gezin die dagelijks vloggen, ik vind het altijd erg leuk om naar ze te kijken. Het is herkenbaar en er komt binnenkort een derde kind bij en lucilla is een maandje jongen dan Kian. Kian vind de filmpjes van hun ook erg leuk en vraagt er ook naar. Ik vind dat ze een positieve energie hebben en leuke content maken. Lekker nuchter.
2. Kelly Caresse

Kelly ben gaan volgen na aanleiding van haar aanzoek in een vlog van Mascha. Sindsdien kijk ik trouw alle video's.  Ik vind kelly een leuke jongen dame die een gezellig en leuk gezin heeft. Ze maakt leuke content. En vind haar ook inspirerend. Zelfs mijn moeder kijkt video's van kelly sinds kort. Ze maakt weekvlogs die vind ik het leukst.3. Huismuts

Ik ben dit youtube kanaal gaan volgen doordat Rachel zwanger was en mee deed met content maken voor ouders van nu en sinds toen blijven volgen. Vind haar zo lekker oprecht en open. Pip haar dochter is een leuke dame.


4.Kim en Ilonka van alboe.nl

Ik ben dit youtube kanaal bij toeval tegen gekomen en meteen blijven hangen. Leuke content en veel over moederschap en dus herkenbaar.
5. Elise Joanne

Ik vind deze vrouw een topper. Ze is lekker nuchter, weet wat ze wil en geeft haar eerlijke mening. Iemand met nu elke week weekvlogs, waar ik elke woensdag weer naar uitkijk. Haar stijl op kleding en interieur vind ik super. 

xXx
Amanda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.