woensdag 3 januari 2018

Efteling Blond Amsterdam Servies


You hate it, or love it! Ik hou er absoluut super veel van maar vond het een aantal jaren geleden echt te duur. Inmiddels heb je gewoon een leeftijd bereikt dat het financieel kan en beetje bij beetje probeer ik mijn verzameling compleet te maken. Er hangt een prijskaartje aan maar het staat echt te schitteren in mijn keukenkastje waar ik een apart plaatsje voor heb gemaakt. De artikelen zijn voor een deel online nog te koop via de website van Blond Amsterdam maar ook genoeg wat alleen nog maar te koop is in de Efteling.

Theepot Efteling Blond Amsterdam

Mijn duurste aankoop tot nu toe maar wel mijn favoriet!! Deze wilde ik eigenlijk als eerste hebben maar op de website was hij al uitverkocht waardoor het er maar niet van kwam. Tot vorig jaar toen ik overigens los ging voor meer spullen en daar nam ik de theepot mee.Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds super blij met mijn aankoop! Absoluut het middelpunt in mijn verzameling.

Adviesprijs: 29,95

Gebaksbordjes Efteling Blond Amsterdam

In eerste instantie wilden ik deze bordjes echt voor verjaardagen hebben maar achteraf dacht ik maar néé wil niet dat ze beschadigen. Vandaar dat ze ook mooi staan te wezen in mijn kastje. Een aantal borden gekregen vorig jaar met kerst en een paar zelf gekocht. Je dwaalt je helemaal in de wereld van de Efteling!

Adviesprijs: 6,95

Koffiekopjes Efteling Blond Amsterdam

Deze koffiekopjes waren verkrijgbaar bij de Albert Heijn maar helaas ik liep overal tegen de lamp. Mijn moeder en zus gingen vorige maand naar de Efteling en dit was absoluut een verzoekje. Zo kreeg ik 3 koffiekopjes onder de kerstboom en de laatste heb ik zelf betaald om de collectie compleet te maken.

Adviesprijs: 7,95

Grote mokken Efteling Blond Amsterdam

Deze kwam ik met toeval tegen toen ik in een 2e hands winkeltje liep en ja de prijs was een stuk minder dan waarvoor je ze koopt in de winkel. Een mazzeltje maar absoluut ook een risico als je niet bekend bent met het merk wat Blond Amsterdam gebruikt. Na goed alles bekijken wist ik zeker dat dit de originele waren en heb ik ze meegenomen. Deze collectie moet ik nog wel uitbreiden maar dat gaat goed komen.

Adviesprijs: 8,95

De koekjespot staat momenteel echt op nummer 1 om te kopen maar deze zou ik dan wel echt in gebruik willen nemen. Zie hem al helemaal staan op mijn keukenblad! Verklaar je me voor gek dat ik dit verzamel of denk je super vet! Overigens vind ik alles van Blond Amsterdam over het algemeen wel geweldig onder andere de kerstcollecties maar misschien moet ik daar maar een ander keer over schrijven.

Liefs Chantal


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.