zondag 14 januari 2018

Even geen inspiratie dus dan krijg je dit.....Daar zit ik dan in mijn keuken, aan de eettafel. Ik zet mijn laptop aan en wil lekker gaan beginnen.
Een blog tikken, heb zoveel ideeën maar het komt maar niet uit mijn vingers.
Dus dacht ik ga gewoon tikken en kijken waar ik uit kom. Heb zo veel leuke en bijzondere dingen waar ik over wil schrijven maar het kan niet nog niet of misschien wel nooit. Lekker vaag denk ik dan weer. Maar het is zo soms zijn er dingen in je leven of omgeving wat je prive houd is normaal en logisch. Maar het blokkeert me in het schrijven en plaatsen van video's.

Ik merk dat ik het mis en wil meer bloggen/video's maken. Maar jeetje ik moet ook even mezelf even goed in de spiegel aan kijken. Want ik werk wel 32 uur per week, een gezin, een peuter die aandacht wil en als ik dan even niks hoeft te doen wil ik ook even niks. Maar de blog en youtube blijven roepen en vind het zo leuk om te doen. De leuke dingen en bijzondere verhalen die je voorbij ziet komen.

Ik zit te denken en denk even een time out!!!!!

Nee denk ik dan bij hardop, dit is te leuk en schrijven is iets wat ik steeds leuker vind.
Dan de video's o wat is het toch leuk om te maken.
Ik moet het zien als niks moet alles mag. Dit is een hobby, ooit gestart als kom Chan samen een blog  beginnen en kijk waar we nu zijn.
112 abonnees op youtube, vele lezers hier op de blog.

Een hobby ja dat is dit zeker, een hobby iets wat je doet voor de fun. Iets wat je doet als je er tijd voor hebt.

Ik heb besloten dat ik iets schrijf wanneer ik denk dit moet ik delen, als ik iets kwijt wil aan jullie.
Zodra ik weer even de rust en tijd vind kan ik dan weer lekker blogjes tikken en video's maken.

Mijn hoofd is even vol, ondertussen ben ik alweer wat woorden en letters verder.
Soms is het lekker om gewoon "domweg" te gaan tikken.

Het is nu zaterdag middag en ik ga dit verhaal afsluiten. Mijn kanjer word wakker en ga lekker met hem knuffel.

Wat dankbaar dat ik moeder mag zijn.

Dikke kus
Amanda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.