woensdag 24 januari 2018

Help, mijn kind krijgt een bril!!!

Help, mijn kind krijgt een bril lijkt wel een titel van een televisie programma. Maar in ons geval is het werkelijkheid. Op de dag dat ik hoorde dat Kian zo slecht kon zien, leek het wel of de grond onder mij wegzakte.
Hoe kon ik dat nou nooit hebben gemerkt, ik als moeder en ook nog eens als pedagogisch medewerker.
Het voelde als falen, dit klinkt gek maar jongens wat moest ik even slikken. 
Op dat moment heb ik mijn gevoelens even aan de kant gezet en ben ik er positief mee om gegaan. We zijn meteen leuke brillen gaan kijken en Kian had de grootste lol. Dit was wel fijn, dat hij het leuk vond. Kian zei zelfs mama nu met zwemmen moet ik een duikbril.

Het ergste vond ik dat onze zoon dus veel dingen wazig ziet en dit gewoon voor lief neemt. Hij weet niet anders, wat zal er een wereld voor hem open gaan wanneer hij die bril zal hebben.

Gelukkig zijn wij er op tijd bij, en kan hij hopelijk kan nog zijn sterkte verbeteren. Eenmaal kijkend naar de foto, denk ik wat kan je die bril toch goed hebben...

Ik wil dan ook alle ouders zeggen, zorg dat je het goed in de gaten houd. Bij twijfel altijd even aan de bel trekken. Ook ik spreek op mijn werk regelmatig ouders aan en die zeggen dan ja komt wel. Maar hoe eerder je begint hoe beter.


xXx
Amanda

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.