maandag 15 januari 2018

Recept: Pasta met Spinazie

Vandaag deel ik ook een heerlijk en makkelijk recept met jullie, namelijk pasta met spinazie.

Wat heb je nodig:
  • Pasta(spaghetti, penne, tagitella) net wat je in huis hebt
  • Ui(naar smaak)
  • Knoflook(naar smaak)
  • Spinazie(diepvries of vers)
  •  Spekjes(kip of vegakip)
  • Boursin 
  • Champignons(deze was ik vergeten in huis te halen)
Laten we gaan beginnen ik heb mijn stappen voor jullie op de foto gezet.

Stap 1:
Ik gebuik geen boter, ik bak de spekjes eerst in de pan tot het lekker krokant is. Ondertussen zet ik een pan water op voor de pasta. Tijdens het bakken van de spekjes zet ik een bord klaar met keuken papier waar de spekjes na het bakken op kunnen uitlekken. (zie foto hieronder)




Eenmaal lekker bezig, snij je de uitjes en knoflook. Wanneer ik champignons hebt begin ik die nu ook te snijden.

Stap 2;
Veeg de pan schoon, laat nog een beetje vet in de pan. Daar bak je uien in tot ze zacht zijn.

Stap 3:

De spinazie gaat erbij en net daar voor doe ik de knoflook erin. Zo blijf te knoflook lekker van smaak en word hij niet bitter.
Dit duurt een tijdje, wanneer je spinazie is geslonken volgt de volgende stap.

Stap 4:
De boursin mag erbij, onder tussen is de pasta al lekker aan het koken en kan ik die al afgieten. De pasta heb ik niet in beeld gebracht omdat dit een handeling is die bij elke pasta soort anders is.
Dit verwarm je en daarna doe je de pasta er nog even bij.

Stap 5:

Op dienen en te spekjes had ik er los bij, zo kon ik Kian er wel een paar geven maar gedoseerd.




Eetsmakelijk!!!

XxX
Amanda




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.