donderdag 4 januari 2018

Review - Beautygloss Elegant Touch Strawberry Milkshake nagels


Tijdens de feestdagen mag je natuurlijk altijd verlanglijstjes inleveren en zo was dit vorig jaar ook bij mijn schoonouders. Toch vind ik het altijd lastig omdat je dan wel iets leuks voor jezelf wilt maar wat? Zo was ik al een tijdje nieuwsgierig naar de nep nagels die Mascha van Beautygloss had uitgebracht. Deze kwam op mijn verlanglijstje maar wel had ik genoteerd waar mijn schoonmoeder heen moest, de prijs en welke kleur. Ik kreeg ze al op 2 december maar wilden ze pas gebruiken tijdens de feestdagen maar ik vond ze direct al prachtig.

Inhoud:

- 1 tube lijm
- 1 vijl
- 24 nagels ( 10 verschillende maten )
- Instructieboekje


Het was voor mij echt weer een tijd geleden dat ik nepnagels bij mezelf had opgedaan dus het was wel even puzzelen maar eigenlijk is het niet zo heel ingewikkeld. Je ziet al vrij snel welke formaat ongeveer bij jouw nagel past en die leg je op je huidige nagel om te kijken of dit klopt. Een tip op de achterkant staan nummertjes 1 t/m 10 elk nummer hoort bij een maatnagel als je dit voor jezelf ergens opschrijft hoef je nooit meer echt te puzzelen. Er kan natuurlijk bij een ander merk iets verschil in zitten maar dit zal over het algemeen niet heel veel zijn.

Zelf kwamen mijn beide handen overheen dus dat betekend dat ik redelijk gelijke nagels heb aan elke hand. Ik begon met mijn linkerkant van mijn duim naar mijn pink en dat ging heel gemakkelijk. Een klein laagje lijm op je nagel en eventjes de nepnagel vasthouden en hij zit vast. Mijn rechterhand was al wat lastiger om te doen omdat de nepnagels al op de andere hand zitten maar na even wat uitvogelen was dat zo gebeurd. Ik was erg verbaasd hoe snel en goed de lijm al zat na enkele seconden, dit heb ik echt wel anders gezien vroeger.

Zodra ze op mijn handen zaten vond ik ze echt prachtig en het verbaasde me ondanks de lengte dat ik er zo gemakkelijk mee om kon gaan. Ik ben wel eens bij een salon geweest en dan was het echt verschrikkelijk de eerste dagen om je spijkerbroek te knopen of een blikje drinken te openen. Wel hou ik van een iets wat rondere nagels maar dat kon gemakkelijk met het bijgevoegde vijltje. Geen nare haaltjes aan de nagels of dat je de gekleurde laag eraf haalt. Mijn duimen had ik wel iets korter afgevijld omdat ik dit gewoon gemakkelijker vond om mijn mobiel te gebruiken.

Ik heb de nagels er 6 volle dagen op gehad en ze er toen zelf afgehaald omdat wij een schoonmaakweek op het werk hadden en dat vond ik zonde. Ik merkte toen dat de lijm nog steeds heel goed zich gehecht had op mijn nagels maar met een weken in aceton zorgde ervoor dat ze er zo af waren. De nagels heb ik echt intensief gebruikt en ze waren gewoon nog prachtig na deze 6 dagen wat ik absoluut niet gedacht had. Ik ben stiekem eigenlijk een beetje fan geworden en zou nu wel weer naar een salon willen om nagels te laten zitten. Ik raad deze nagels dus absoluut aan!!

Adviesprijs: €9.99 exclusief verkrijgbaar bij de Etos

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.