zondag 25 februari 2018

Food - Wit Framboos Cheesecake Delicata


Eem vrouw houdt van chocolade en deze vrouw houdt daar zeker van. Zelf ben ik ook zeker wel van de diverse smaken en vandaar toen ik voor het schap van Albert Heijn stond had ik het even moeilijk. Een hele hoop verschillende leuke maar soms ook gekke smaken dus besloot ik voor een veilige keuze te gaan. Delicata wit-framboos-cheesecake! Witte chocolade met 4,5% cheesecakevulling met framboos.

Ingrediënten:

Suiker, volle melkpoeder, cacaoboter, appelpuree uit concentraat, appelsap concentraat, tarwebloem, 2% frambozenpuree, palmvet, voedingsvezel (citrus, tarwe), emulgator (sojalecithine), yoghurtpoeder, natuurlijke vanillearoma, raapolie, geleermiddel (pectine), kleuren concentraat (vlierbes, appel, appelbes) sojabloem, zout, natuurlijke frambozenaroma, dextrose, kaneel, rijsmiddel (E500), voedingszuur (citroenzuur), bevat tarwegluten, lactose, melkeiwit, soja.

Kan sporen bevatten van ei, andere gluten bevattende granen, noten en pinda's.


Mijn eerste indruk:

Wauw! Oké je ziet duidelijk de stukken framboos en cheesecake zitten dat is toch echt wel anders dan bij sommige repen. Absoluut geen teleurstelling!! Verder zie je een duidelijke verdeling van blokjes op het bovenste stukje na maar dat maakt het ook wel leuk als je hem wilt delen. 

Maar hoe smaakt de reep?

Oké duidelijk witte chocolade en bij elk hapje met framboos denk je wel even van oei zoet! Maar de combinatie is echt perfect alleen proef ik de cheesecake jammer genoeg niet helemaal terug. Ik zie dat wel vaker terug bij chocolade waarbij ze cheesecake proberen toe te voegen maargoed verder is het een lekkere reep prima voor een avondje bij de televisie. 

Zou ik deze reep nogmaals kopen? 

Eerlijk gezegd denk ik het niet. Ik zag dat ze deze smaak ook in paaseitjes nu te koop hebben en dan zou ik het juist wel weer kopen. Zo'n reep is gewoon teveel van het goede en hij begint best snel te vervelen. Dus als je deze smaak wilt proberen, ga dan eerst even voor de paaseitjes!

Te koop exclusief bij de Albert Heijn

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.