vrijdag 23 februari 2018

Hotel Review - KY Hotel Roden


Vrijdag 2 februari had ik een bruiloft in Groningen en bij de eerste gedachten dacht ik direct néé dat is wel een flinke rit heen en ook weer terug. Al vrij snel werd het duidelijk dat KY Hotel Roden werd afgehuurd voor de gasten voor €75,- per stel. Een prima prijs alleen toen ik op internet ging zoeken zag ik direct dat het niet direct een hotel was maar meer een grote boerderij. Interessant was mijn eerste gedachten maar let's go!


Wauw!! Bij binnenkomst was ik stiekem al een beetje verkocht omdat ik onwijs houdt van het landelijke thema. Dit in combinatie met een verbouwde boerderij en de omgeving zou toch helemaal goed moeten komen. Je kunt dit hotel meer zien als een Bed and Breakfast tenminste dat is het gevoel wat ik kreeg toen ik binnen stapte. Bovenstaande foto is de eetzaal waar we de volgende ochtend gezamenlijk gingen ontbijten.


Wij kwamen onze kamer binnen en ik wilde dit gewoon direct meenemen naar mijn eigen huis. Ik was opslag verliefd! Het was nog een vrij grote kamer wat ik absoluut niet had verwacht en omdat meerdere gezinnen hier kunnen overnachten kreeg je jouw kamer sleutel en de sleutel van de voordeur. Wij vertrokken gezamenlijk en kwamen ook weer gezamenlijk terug dus dat was in ons geval niet nodig.


De badkamer was ook al zo indrukwekkend met een douche met zoveel verschillende standen. Een massagestand, een stoomstand, regendouche, normale douche etc. Ze legde het per kamer uit maar ik was het eigenlijk al kwijt toen ze klaar was. Ook kon je nog radio af laten spelen, twee soorten lichten laten branden om je langzaam wakker te maken of juist heel snel. Ik heb de volgende ochtend van alles geprobeerd en vond het maar een gekke ervaring allemaal. Niet echt wat voor mij maar prima voor een keertje. Super leuk vond ik het mandje met allemaal diverse extraatjes die je normaal niet vindt in een hotelkamer. Denk aan een creme voor na het scheren, een bruistablet voor je voeten en een mini's van Rituals. 


Ik ben altijd weer bang naar de bedden want ik houd absoluut niet van een zacht bed maar ik heb hier echt heerlijk in geslapen. Lekker groot, eigen deken en een goed kussen. Wel vreemd was dat er geen stopcontact naast het bed was zodat je je telefoon kon opladen maargoed als dat het ergste is.


De volgende ochtend werden we wakker in Winter Wonderland! De foto hierboven is van de achtertuin van het hotel en een absoluut extraatje na zo'n heerlijke nacht. Het ontbijt was goed geregeld met een heel divers assortiment van croissantje tot aan harde broodjes. Elk soort beleg wat je maar kon bedenken en diverse zoetigheden. Ook werd het verse jus d'orange bijgevuld zodra hij leeg was dus daar kon je van blijven genieten. 

Er stond in de ruimte waar je in de ochtend ontbeet ook een koelkastje met frisdrank/wijn en als je dit wilde gebruiken kon je dit achteraf afrekenen bij de vriendelijke gastvrouw. Néé echt zoek je een plek om te overnachten kijk hier dan echt eens na want wauw! ik zou misschien echt nog wel eens terug gaan. 

Liefs Chantal

1 opmerking:

  1. Het is er geweldig wij zijn al paar x geweest super lieve mensen zo vriendelijk daar kunnen ze in t westen nog wat v leren super toffe inrichting /locatie tot snel ❤

    BeantwoordenVerwijderen

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.