woensdag 21 februari 2018

Hotel Review - Van der valk Den Haag - Nootdorp


Soms kan het zomaar gebeuren dat je twee weekenden achter elkaar in een hotel overnacht en dat noem ik best een luxe. Deze mazzel had ik de afgelopen twee weekenden en ik word echt een blij mens van een hotel. Er stond een mooie aanbieding online die we niet konden weerstaan en zo boekte we op dinsdag de kamer voor een paar dagen later in van der valk Den Haag - Nootdorp. Dit zou een perfecte afsluiting zijn na een musicalavondje The Lion King met de volgende ochtend een heerlijk ontbijtbuffet.


Het was ongeveer 40 minuten rijden en dat vind ik een prima afstand om er even tussenuit te gaan. Van der valk is een zichtbare keten die je over het algemeen door het gehele land langs de snelweg kunt tegen komen. Zelf denk ik dat er bijna geen mens is die niet eens bij een van der valk is geweest maar zeg natuurlijk nooit nooit!


Wij verbleven in een luxe kamer voor 2 personen en hadden het ontbijtbuffet erbij geboekt. Om 14:00 kon er ingecheckt worden en op zondag was er de gelegenheid tot 12 uur uit te checken. Groot pluspunt vroeg inchecken en weer laat inchecken. Heerlijk in de ochtend eerst even genieten van het ontbijt om daarna nog even te relaxen in de hotelkamer en daarna op je gemak uit checken.

- Gratis WiFi
- Flatscreen
- Airconditioning
- Bureau
- Zithoek
- Haardroger
- Kluisje
- Minibar
- Gratis koffie en thee faciliteiten


Helaas was de wifi naar onze mening vrij slecht dit mede omdat ik denk dat dit hotel extra ge-isoleerd is vanwege het treinstation en de snelweg. Normaal is het internet super goed in van der valk maar in de badkamer had je totaal geen bereik als je een film wou kijken in bad en helaas in de slaapkamer viel hij ook vaak weg. Verder was het vrij warm in de kamers want de vorige gast had de verwarming flink omhoog gezet. Doordat wij een balkon hadden ( overigens niet extra geboekt ) konden we de deur lekker open zetten en was de warmte zo verdwenen. Van te voren kan je de minibar kopen voor €14,50 maar wij hebben dat niet gedaan voor dat ene nachtje.


De badkamer vond ik echt helemaal geweldig. Super ruime douche waar je makkelijk met meerdere mensen zou kunnen douchen en het bad was ook al zo ruim. Vaak heb je een bad waarbij je net niet lekker ligt maar hier lag je heerlijk ruim en was het absoluut genieten. Het toilet had een gekke vorm maar daar kan weinig mis aan zijn net als de wastafel met spiegel. Echt het geld meer dan waard!


Het was echt een prima overnachting met heerlijke bedden alleen jammer dat er maar één deken was want dat werkt nooit zo goed dus de volgende keer maar nog één vragen. Dit is natuurlijk echt een persoonlijk dingetje maar voor de rest raad ik dit hotel zeker aan als je een weekendje of dagje naar Den Haag/Scheveningen gaat.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.