maandag 5 maart 2018

Beauty - Maison Pearson BN3 bristle & nylon borstel


Al jaren volg ik verschillende beauty bloggers en eigenlijk bij elke blogger kwam op een gegeven moment de Maison Pearson haarborstel wel tevoorschijn. Het zou de Rolls Royce onder de haarborstels zijn en eenmaal gewend aan de borstel zou je niet meer anders willen. Het prijskaartje alleen zorgde er toch voor dat ik het elke keer weer opzij schoof en dacht laat maar zitten.

Tot van de week je voelde hem waarschijnlijk we aankomen. Ik ben me weer gaan verdiepen in de Maison Pearson en deze zou toch echt wel beter zijn voor mijn haar op dit moment omdat ik merk dat het zo nu en dan toch erg afbreekt. Ik gebruikte altijd al twee borstel één om door nat haar te kunnen borstelen zonder dat het pijn deed, en de ander voor de grotere klitten. Een gedoe dat zeker want als ik er weer één vergeten was tijdens een vakantie baalde ik flink. De Maison Pearson zou deze beide moeten kunnen vervangen en besloot ik de stoute schoenen aan te doen en klik klik te bestellen.

Ik koos voor de Maison Pearson BN3 bristle & nylon met een vraagprijs van circa €75,- ja je leest het goed. Er was op dat moment een leuke korting maar toch bleef het een prijzige haarborstel. Zou dit echt wonderen verrichten aan mijn haar of is het toch een fabeltje.

Super enthousiast dat ik was toen hij binnen kwam en ik was eigenlijk al direct een beetje verkocht door de retro verpakking. De borstel zag er prima uit en was mooi verpakt! Deze haarborstel heeft nylon pinnetjes en natuurlijke zwijnenharen hierdoor zou je haar minder snel afbreken en mooi gaan glanzen. Verder zat er nog een borsteltje bij om daarmee je Maison Pearson goed te verzorgen maar ben eerlijk gezegd heel benieuwd hoe vaak ik die zou gebruiken.


Mijn ervaring na bijna twee weken de Maison Pearson BN3 bristle & nylon borstel:

Ik snap helemaal de enthousiasme van iedereen om me heen. In het begin moest ik zeker wel even wennen want je moet absoluut niet te hard met de borstel over je hoofdhuid borstelen want daar is hij ook niet voor bedoeld. Maar hij gaat echt super goed en snel door mijn klitten heen en ik heb het gevoel dat mijn haar daarna echt super glad is. Verder kom ik ook veel minder haren tegen als ik klaar ben met het uit borstelen van mijn haar. Ja ben ik gewoon echt super enthousiast!

Misschien dat ik over een aantal jaar er wel anders over denk en hier dan weer eens over schrijf maar voor nu raad ik de Maison Pearson echt aan. Je hebt verschillende varianten en ook prijsklasses dus kijk daar ook echt even goed voor. Het is een investering die als goed is voor een groot deel van mijn leven zal zijn.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.