donderdag 1 maart 2018

Food - Blue Band fruit & groente spread

Zo nu en dan wil ik ook een aantal nieuwe artikelen gaan behandelen die ik zelf nog niet geprobeerd heb maar wel nieuwsgierig naar ben. Als jullie hier uiteindelijk een review over willen lezen hoor ik dat natuurlijk graag. Vandaag ga ik de Blue Band fruit & groente spread met jullie delen. Misschien heb je de reclame al een aantal keren voorbij zien schuiven maar anders hier wat meer informatie.

Blue Band gebruik ik voor namelijk als ik pannenkoeken maak of een eitje bak. De bakboter word al jaren in mijn familie gebruikt dus dit in combinatie met een spread voor op brood vond ik nogal gek. Blue Band Fruit & Groente spreads is zoet beleg voor op brood boordevol groente & fruit, speciaal voor de kids maar een volwassene mag het natuurlijk ook proberen.

Er zijn drie smaken verkrijgbaar:

- Blue Band Aardbei & Bietjes
- Blue Band Abrikoos & Pompoen
- Blue Band Appel & Wortel

Elke spread bevat 70% groente, fruit & peulvruchten. Verder vindt je 0% toegevoegde suikers waardoor de spreads ook een stuk gezonder is als een potje jam. In de spreads zitten alleen suikers die er van nature in voorkomen. Daardoor bevat de spread 60% - 80% minder suiker in vergelijking met de gemiddelde jam die je kunt kopen in Nederland. Bovendien bevatten de spread geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Je kinderen wil je natuurlijk gevarieerd laten eten dus af en toe een zoete boterham moet gewoon kunnen alleen dan is dit absoluut een beter alternatief op de gemiddelde jams of een broodje Nutella. Natuurlijk ben ik wel echt van mening dat je je kinderen niet alles moet ontzeggen dus ook af en toe een boterham Nutella moet echt wel kunnen.

Heb jij de Blue Band fruit & groente spreads al geprobeerd of ben je net als ik nieuwsgierig laat het even weten.

Liefs ChantalGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.