zaterdag 3 maart 2018

Food - De Blije Boterham ( Boterhampasta )Dit pakketje staat al een tijdje in mijn huis maar door alle drukte en hectiek ben ik gewoon niet aan toe gekomen om er iets over te schrijven terwijl ik echt super enthousiast ben. Zoals ik al eerder ook heb geschreven af en toe moet je jouw kind maar ook jezelf verwennen met een lekkere boterham. Deze boterhampasta's zijn er echt helemaal geschikt voor in drie heerlijke smaken.

- De Blije Boterham Caramel Stroopwafel
- De Blije Boterham Romige Kokos
- De Blije Boterham Smeuïge Muisjes


De Blije Boterham Caramel Stroopwafel

Laten we direct maar beginnen met de variant die absoluut bij mij op nummer 1 sta. Ik ben een groot liefhebber van caramel en deze boterhampasta smaakt echt naar stroopwafel. De geur komt je al helemaal tegemoet zodra je de folie van de bovenkant haalt. Ik vind deze boterhampasta zo puur ook al stiekem heel erg lekker maar in combinatie met ijs want dat heb ik ook geprobeerd is het toch het beste. Het is een prima alternatief voor een broodje Nutella en dat zeg ik niet zo gauw. Kleine stukjes koek kom je af en toe tegen bij een hapje maar absoluut niet storend.

De Blije Boterham Romige Kokos

Ik ben geen liefhebber van kokos als het om eten gaat en deze boterhampasta is absoluut kokos. Net als de Caramel Stroopwafel variant komt de geur direct naar boven bij het openen. Wel vind ik het meer ruiken en smaken naar geraspte kokos die je ook kunt komen om mee te bakken. Verder durf ik er niet teveel over te schrijven omdat het gewoon niet mijn smaak is.

De Blije Boterham Smeuïge Muisjes

Anijs Anijs en nog eens Anijs! Dat is absoluut wat je direct ruikt. Staat ook met dikke gedrukte letters op dat er absoluut geen muisjes inzitten en misschien vind ik dat wel jammer. Al denk ik wel dat dit absoluut een nieuw alternatief of combinatie is voor de gestampte muisjes bij een geboorte. Ik zie het al helemaal voor me een lekker broodje met smeuïge muisjes en een paar muisjes als topping. Ja enthousiast en bij deze zag je een duidelijk olie laagje bovenop de pasta maar na twee keer even roeren was het laagje al gemengd. 

Ik vind het echt een Hollands tintje hebben met het blauwe wat volgens mij afgeleid is van Delfts Blauw! Ja ik ben enthousiast maar ook echt van mening dat je deze pasta's niet alleen hoeft te gebruiken op je boterham. Te koop bij de Albert Heijn en Deen Supermarkten (€2,29).

* Deze producten hebben wij gekregen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.